Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proc neni dobry cpat NATO na SDcka?

protože už tak nejsou zrovna nízký na svůj průměr a NATO je zvedne nad zápěstí, protože dýnko se nezaboří do ruky. Ta fotka je všeříkající ;)

Odesláno

Nevím, jestli fakt používají Corduru, ale jelikož mají sídlo kousek od našeho dodavatele tohodle materiálu, tak je to dost pravděpodobný. Jedná se o polyamidovou tkaninu, která má hrubší strukturu, může mít i dezén, takže je v tomhle případě našitá na nějakou jemnější látku, aby to neškrábalo do ruky. Tím pádem je to tlusčí, než NATO z popruhu. V tuhle chvíli jsem schopnej takovýhle NATO vyrobit v šíři 25mm, což je na levačku, na další rozměry by se musel upravovat stroj, kdyby ale byl zájem, můžeme to zkusit...

Odesláno

To nevím, vypadá to na tenkou jelenici, ale těžko říct. Asi by to ale bylo ideální, takže moleskin, alcantara atd...

Odesláno

To nevím, vypadá to na tenkou jelenici, ale těžko říct. Asi by to ale bylo ideální, takže moleskin, alcantara atd...

no a máš hned další doplňkový sortiment ;) asi bych tu podkladovou kůži doporučil i pod dýnko hodinek (jen uprostřed té horní části NATO. Docela bych se bál, co bez toho uděla Cordura jako "leštící hadr" na dýnko )

Odesláno

Ahoj,

dnes jsem mluvil s kamosem, co dovazi Morellato... Mluvil jsem s nim o remincich, ze neni problem...

Vzal bych si nejakou tu Corduru, chce nekdo neco? Kdyby se strhla vlna zajmu, tak bychom mohli udelat nejaky group buy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...