D_o_S Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Ahoj, shanim NATO z materialu Cordura... co to je za material nevim, ale z fotek to vypada hezky Viz:http://www.r-l-x.de/forum/showthread.php/99638-Cordura-Threadhttp://www.perghermilano.com/product.php?id_product=69 Nevite nekdo kde to sehnat? Idealne v CR Prip. nejakej EU webshop... Dik.
Sborez Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Kdyby jsi dočetl to vlákno až do konce, tak najdeš odkaz: http://www.perghermilano.com/product.php?id_product=69 K tomu nemám co dodat, jsem trotl. Ale na těch stránkách co máš odkaz ty a já, tak je zkus kontaktovat, pošli foto a uvidíš. Upraveno 22. února 2015 uživatelem Sborez
Ohm-Aztec Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Vypadá to pěkně! I když, to zdvojení pod dýnkem už tak moc ne... Škoda, že nedělají nějakou jednodušší variantu.
IzTaPa Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 ono hlavne cpat NATO na SDcka neni nejlepsi napad...
D_o_S Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Proc neni dobry cpat NATO na SDcka?
gougy Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Proc neni dobry cpat NATO na SDcka?protože už tak nejsou zrovna nízký na svůj průměr a NATO je zvedne nad zápěstí, protože dýnko se nezaboří do ruky. Ta fotka je všeříkající
Mirek Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Nevím, jestli fakt používají Corduru, ale jelikož mají sídlo kousek od našeho dodavatele tohodle materiálu, tak je to dost pravděpodobný. Jedná se o polyamidovou tkaninu, která má hrubší strukturu, může mít i dezén, takže je v tomhle případě našitá na nějakou jemnější látku, aby to neškrábalo do ruky. Tím pádem je to tlusčí, než NATO z popruhu. V tuhle chvíli jsem schopnej takovýhle NATO vyrobit v šíři 25mm, což je na levačku, na další rozměry by se musel upravovat stroj, kdyby ale byl zájem, můžeme to zkusit...
Ohm-Aztec Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 To by mohlo být dobrý! Co by měl být ten podkladový materiál?
Mirek Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 To nevím, vypadá to na tenkou jelenici, ale těžko říct. Asi by to ale bylo ideální, takže moleskin, alcantara atd...
instant Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Hlavne ta cordura dokonale dodrbe dynko, bacha na to. Oproti beznej nato handre to bude diamantovy smirgelpapier..
gougy Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 To nevím, vypadá to na tenkou jelenici, ale těžko říct. Asi by to ale bylo ideální, takže moleskin, alcantara atd...no a máš hned další doplňkový sortiment asi bych tu podkladovou kůži doporučil i pod dýnko hodinek (jen uprostřed té horní části NATO. Docela bych se bál, co bez toho uděla Cordura jako "leštící hadr" na dýnko )
D_o_S Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Hm... diky za odpovedi... takze co, Mirku, vyrobis nam par kousku, hm? Ja bych chtel nejakej svetlejsi, presne tak jako na sea dwellerech na obrazku...
D_o_S Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Ahoj, dnes jsem mluvil s kamosem, co dovazi Morellato... Mluvil jsem s nim o remincich, ze neni problem... Vzal bych si nejakou tu Corduru, chce nekdo neco? Kdyby se strhla vlna zajmu, tak bychom mohli udelat nejaky group buy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se