skodna Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Zdravím digitální nadšence, a prosím o pomoc s nákupem. Jedná se o adaptér/redukci na použití nato strapu k mým zde nově koupeným g-shockům GW M5610 v černé barvě. Vím, že už se to tady řešilo mnohokrát, a i jsem si ho našel na netu k prodeji, ale všude se jedná o koupi a platbu přes paypal, který nemám zřízen, a asi bych to ani nedokázal sjednat. Rád bych tedy touto cestou poníženě poprosil, zda by tady nebyl někdo ochotný a zmíněnou věc by mi nekoupil, a poslal na moji adresu. Samozřejmostí je platba včetně poštovného předem na účet ochotného kolegy. Nebo pokud někdo nemá navíc doma adaptér, klidně bych ho odkoupil. Děkuji předem za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Na ten adapter nejde klasicky Nato strap ,ale Zulu strap. Mam aj ja GW5610 a tiez som uvazoval na ne kupit toto, ale ja nosim na original remeni clip kompas Suunto a ten by sa mi na ten strap nedal pricvaknut ,original remen ma 20mm a na ten adapter tusimpasuje strap 22mm a 24 mm. video: http://m.youtube.com/watch?v=vwDjxpIJnTE eshop: http://www.broadarrow.net/maratac.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Díky za reakci. O tom prodeji vím, leč nemohu nakupovat přes paypal. O tom zulu jsem nevěděl, ale to je celkem jedno. Šlo mi jen o látkový řemínek, což zulu splňuje. Teď jen jak nakoupit a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Pozeram na ebay ,sa objavil novy adapter na g-shocky, na tento sa da dat uz aj klasicky Nato strap, len hadam to nebude z plastu ,lebo tento adapter je tenky ,asi by to nemalo velku zivotnost, sa cudujem ze to este nikto na SK/CZ vevyraba na CNCku z nejakeho kovu. Re: skoda... popros niekoho znameho co ma paypal ucet ,nech ti ten adapter objedna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Už jsem zkoušel, ale v mém okolí není nikdo co má účet pay pal, a nebo není ochoten. Co se dá dělat. Budu nosit něco jinýho na NATO. Ta guma mě dělá problém při práci. Rozedírá mě ruku do krve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Ten nový adaptér, co ho sem dával noro_svk je také z plastu, alespoň to tam prodejce píše (made from very hard high impact plastic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se