Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 http://noawatch.com/Style_Details.aspx?id=SC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxmillian Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Asi sem uchyl, ale libi se mi to. Jen cena se mi libi uz o trochu min
ava Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Mě se to docela také líbí, kolik je cena, ať to nemusím hledat?
Petr_123 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Mě se to docela také líbí, kolik je cena, ať to nemusím hledat?Okolo 4000 CHF
Maxmillian Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Hele ale maj tam hromadu jinych modelu za lepsi ceny ... 1500 CHF apod. Bohuzel jsou to vsecko vizualizace a realita bude asi trochu jina, ale jsou tam zajimavy kousky.
Návštěvník Mitak Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Rád bych oprášil toto starší vlákno. Přečetl jsem si teď o této značce v časáku a design mě docela zaujal. Líbil by se mi nějaký z modelů IRIS (quartz) pro manželku, cena 1060 CHF přímo od nich, ale viděl jsem je na netu i za polovic. Nemáte někdo živou zkušenost, třeba i s jiným modelem ?
azeppelin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Jo H&Š je rozhovor. Říkám si, co je tohle za hrůzu. Přijde lepší polovička a "jé to jsou pěkné dámské hodinky, takové kočičí a barevné". Mno oujé, snad to nebudu muset nakonec kupovat.
Návštěvník Mitak Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Tak teď už o nich uvažuju zas o něco víc :-)
azeppelin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 (upraveno) Jako pro ženskou ta řada IRIS asi není špatná. Asi je vezmu, ale předpokládám že je čeká stejný osud jako poslední přírustek. Designovky od Karima Rashida leží v hodinkovnici. Navíc ty ručky jsou dost malé a ještě světlé na světlém cifru. Na Ch24 mají za dobrou cenu dva kusy, ale z USA. Upraveno 4. října 2015 uživatelem azeppelin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se