odjinud Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tak se mi povedlo konečně trochu zhubnout, hurá! :-) no nicméně jsem zjistil, že mi nesedne už vícero kalhot, sak (obleků). Když to šlo opačně, řešil jsem to výměnou šatníku, jelikož nestál za moc, ale dnes už je mi líto některé kousky vyhazovat a rád bych si nechal aspoň něco upravit.Už jste něco takového řešili? Kam to dávat? Nikdo z rodiny nešije, přítelkyně zvládne max. přišít knoflík. Dá se vůbec třeba zabrat sako, když už by se pod něj vešel svatr a balík slámy? :-)
Klotzman Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Sako se zabrat dá, ale skoro vždycky se kvůli tomu musí celý rozhodit, zvlášť když je to o hodně, což není levný. No a udělá ti to nějaká/ý krejčí.
pumpa Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 krejčovství Hartl - není to levný, ale stojí to za to. teď jsem to řešil a je snad lepší si nechat ušít nový....
heboš Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Potřebuji upravit oblek, nějaký dobrý a ověřený tip na někoho v Ostravě či Opavě ? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se