parkaboy Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Hublot je krasny, ale bal bych se jeho likvidity :-)
OndraPod Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Zrovna tenhle kousek si myslim, ze nemuze nikoho urazit, jsou povedene i presto ze bicolor moc nemusim
Dann Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Pěkné, k triku s krátkým budou super. Každopádně gratulace.
farkyostrava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Velka parada .. tyhle se urcite jen tak neokoukaji ...gratulace .
Denjl Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 je fajn, že má někdo koule na to se odlišit v tý záplavě RLX, O, B a PAM je to super zpestření ať dělají rdost
jacob Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Líbí se mi. Jsou hodně výrazné, tudíž určitě ne univerzální, ale mít předsudky vůči nějaké značce je škoda. Dokud je nebudeš chtít prodat, budou Ti dělat radost :-).
vrcan Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 pochvala! Osobne sice zasadne iba zname a overene znacky, ale ozaj pekne :-) (joke to druhe... a ta pochvala myslena vazne...zavidim ich...)
M.S. Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Super! Designové prvky Hublotu se mi líbí, i když některé modely jsou hodně přehnané, ale tohle mezi ně nepatří. Ten bicolor jim sedne jak ulitý, hodně se mi líbí rámečky subcifrů. Gratulace! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se