mondeo2 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 ale ja vazne!Alien je super!jo a počkej už je v příprave pětka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 jo a počkej už je v příprave pětkaja mam komplet tu Bluray sadu + Promet.a tesim sa na pokracovanie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Rychle a zběsile je asi nejdementnější ikonický seriál všech "tuzingářů" vydržel jsem asi první díl a potom jsem to odmítl sledovat. Zlatej Kurýr... :frusty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 rychle a zbesile miluju, jednicka byla naprosto genialni, na tu mi nesahej, soudruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Lenin, tak tohle už Ti nikdo neodpáře.............to se s Tebou potáhne věky věků......... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Z novsich bol aj Ronin bol celkom dobre zvladnuty. jo patří k mým oblíbencům..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Výborný hemzy, todleto. Možná připlatit si člověk o něco víc, šoupnou mu to na tři kila, ten omezovač..http://www.novinky.cz/auto/tuning/364955-skoda-octavia-1-4-tsi-ma-po-uprave-170-koni-jede-az-250-km-h.html Upraveno 23. března 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Výborný hemzy, todleto. Možná připlatit si člověk o něco víc, šoupnou mu to na tři kila, ten omezovač..http://www.novinky.cz/auto/tuning/364955-skoda-octavia-1-4-tsi-ma-po-uprave-170-koni-jede-az-250-km-h.htmlmne nesedi ten vykon a ta maximalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 No dyk to píšu. A ten původní "omezovač" na 215 je taky dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 to mas pravdu, este 5 - 6 koni a uz su pri 300! nejake sci-fi udaje! zaujimave, ze 140 k maximum cca 215tuning na 170k uz je max 250 ? ( pus 30 koni) 2 litrovy motor s dobrym krutakom - model 2.0 RS model RS ma 220 koni a max 245 ? model 230RS ma az 230 koni a max 250 ( to uz je plus takmer 100 koni a objem z 1.4 az na 2.0 !?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Rychle a zběsile je asi nejdementnější ikonický seriál všech "tuzingářů" vydržel jsem asi první díl a potom jsem to odmítl sledovat. Zlatej Kurýr... :frusty: rychle a zbesile miluju, jednicka byla naprosto genialni, na tu mi nesahej, soudruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Sibirnaya: Okok, jedničku odvolávám. A další díly??? mondeo2: co mi nebude odpáráno? Edit: doplnění: Tak holt zase budu pár let držet hubu... Jako předtím... Upraveno 23. března 2015 uživatelem Lenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 tak dvojka byla sympaticka, ze uz se nejely jen sprinty, ale vokruh, a taky nejaka ta amerika, trojka byla jina, tu sem moc nemusel, ale ja obecne neprozivam drifty jako zavodni disciplinu, ctyrka gut, v petce me potesil skala, sestka me moc nenadchla, sedmicka bude fantasticka, i kdyz lykan moc neprozivam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 OK. Díky za info, toto téma už nebudu otevírat. Pana Skálu mám v oblibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 (upraveno) OK. Díky za info, toto téma už nebudu otevírat. Pana Skálu mám v oblibě.kamarat, bud v pohode ako vzdy - vsetko je ok,kazdy ma pravo na svoj nazor nikto ti nic nemoze vycitat!:-)kludne sa drz svojich nazorov Upraveno 23. března 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Kdo je skala / Skála? Na tyhle kravinky se nedívám ale i přes to bych chtěl být v obraze (aniž bych musel koukat). Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Pan Skála - the Rock. Bývalý wrestler a současný akční herec. Jasan Gabo, beru to jako srandu, jen zkouším dělat Zagorku... Každému se líbí něco jiného a Sibiř by zase nemusel schvalovat můj výběr. Ale takovém je život.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 tak ako to vidim, mam velke medzery v takzvanych akcnych filmoch ale dnes ste mi otvorili oci a cumim ako bager do jamy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Znám, doplněno díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Gabo, většinou jsi o nic nepřišel... Zlatá doba béčkových akčňáků už je dávno pryč. A ty nový už jsou takový divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se