Egon Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 zdravim vsechny a prosim o radu, pokukuju po techto hodinkach HAMILTON Jazzmaster Power reserve, je to realna cena? mate nekdo zkusenosti s timto prodejcem? dekuji vsem za rady http://cgi.ebay.com/NEW-MENS-HAMILTON-JAZZ...tem#more_images
A@A Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) Predajca ma pozitivny Feedback a ceny su v pohode skus radsej toto, overeny predajca http://www.classybrand.com/watches/watch_l...p;stylename=923 Upraveno 31. července 2007 uživatelem A@A
Bianchi Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) Pozor na DPH, Edit : zkus se porozhlédnout v Evropě, v zemích EU Upraveno 31. července 2007 uživatelem Bianchi
Egon Odesláno 31. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Pozor na DPH, Edit : zkus se porozhlédnout v Evropě, v zemích EU diky, to mne nedoslo, jak je to s placenim dane, kdyz objednam mimo EU? platim az tady nasim celnikum?
A@A Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 na slovensku 19dph plus 4,5percent za clo na hodinky cca 23,5percent dokopy. u vas je to myslim podobne
Bianchi Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) diky, to mne nedoslo, jak je to s placenim dane, kdyz objednam mimo EU? platim az tady nasim celnikum? Ano a také clo. Edit : A@A byl jsi rychlejší Upraveno 31. července 2007 uživatelem Bianchi
New Milis Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) diky, to mne nedoslo, jak je to s placenim dane, kdyz objednam mimo EU? platim az tady nasim celnikum? Zatím většina toho, co jsem objednával přes e-bay z USA mě přišlo až na stůl - bez DPH a cla. No pravda, hodinky to byly jen dvoje - Seamastery a Hamiltony X-Wind.. Ale možná jsem měl jen kliku.. Jinak když ti to odlověj, tak ti přijde z Pošty 120 taková jako obsílka, ty tý babě tam zavoláš a domluvíš se s ní. Prachy vylepíš pošťačce.. Vlastně teď si vzpomínám - když jsem kupoval takový brusný hadříky, taky z USA, za pár šupů - tak se to vlastně vyclít a zdanit muselo. No, je to jak na houpačce, chce to s tím DPH počítat a kdyžtak to budeš mít jako bonus Jo, a mám dojem, že když jsem svého času po těchhle Jazzmasterech pokukoval, tak že se daly sehnat o min. 100 dolarů levnějc. Ale je to rok, leccos se mohlo změnit.. Upraveno 31. července 2007 uživatelem New Milis
lolohh Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Predajca ma pozitivny Feedback a ceny su v pohode skus radsej toto, overeny predajca http://www.classybrand.com/watches/watch_l...p;stylename=923 Před pár týdny se tady řešilo, který prodejce z eBay posílá hodinky Hamilton s nevyplněnou záruční kartou a kdo je posílá s vyplněnou záruční kartou. Nemůžu to však najít. Nevíte to prosím někdo? Classybrand.com je na tom jak? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se