Přejít na obsah

Hodinky James Bond replika

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Kukla napsal:
A porad dokola a porad dokola... Kdyby jste se uz radeji zdrzeli vsech tech poznamek na stejne tema. Kdyz uz je to tak trapne nosit kopii, zajimave ze mnozi z Vas ani nepoznali ze o kopii jde a to ani pri blizssim ohledani :D Hlavne ze je to takovy smejd uz od pohledu. Nevim co si porad vsichni mysli, ze za 150$ nejde vyrobit kvalitni hodinky z identickeho materialu jako original. Jde to. A nikdo mi nevymluvi ze nejake hodinky Omega mohou mit realnou hodnotu 70.000,-, vyrobni materialni naklady mohou byt maximalne tak na 200$ a to uz prehanim, zbytek je rezie na provoz, reklamu, technicke inovace, inzenyry atp.

Nadhernym prikladem budiz gumovy reminek k hodinkam Omega Planet Ocean, ktery se "originalni" prodava za 450$ a Cinan ho vyrobi a zasle zdarma za 35$ A at mi nikdo nevyklada, ze ta guma od omegy obsahuje nejake specialni primesi diky kterym Vam ten reminek vydrzi na cely zivot... A tak je to s veskerym luxusnim zbozim, clovek jen dotuje obrovskeho molocha. Nerikam ze original nema napriklad zajimavejsi a kvalitnejsi strojek, bodejt by ale ne kdyz stoji 20x vice! Ale nikdy cena luxusniho originalu nemuze odpovidat realne hodnote zbozi.

super stránka ...... konečně kloudná cena ;)

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Včera jsem při čtení Chronomagu občas mrknul na Bonda v TV a měl tam nějaké digitálky Seiko. Byl na ně docela dlouhý záběr. Líbilo se mi, jak na LCD displeji blikal červený puntík. Co ti filmaři nevymyslí :D

Odesláno

jj, taky jsem si všiml těch Seiko. Vypadaly zajímavě a ta "navigace" v nich a televize, hmm, to by bylo :)

Odesláno
  X-Bob napsal:
jj, taky jsem si všiml těch Seiko. Vypadaly zajímavě a ta "navigace" v nich a televize, hmm, to by bylo :)

PS samozřejmě, že to nevymysleli filamaři, ale Q! :gun_bandana:

Odesláno

Jenom mi někdo vysvětlete jak je možný, že na těch fotkách prvních Planet Ocean je na faku seriový číslo na zadní straně????!!! To už dělaji i s tim? Viděl jsem jich dost, ale tohle? Jestli jo, tak to už to člověk fakt pomalu nepozná....ach jo....šmelení prostě za chvíli vytlačí originál:(

Odesláno
  Pedro:) napsal:
Jenom mi někdo vysvětlete jak je možný, že na těch fotkách prvních Planet Ocean je na faku seriový číslo na zadní straně????!!! To už dělaji i s tim? Viděl jsem jich dost, ale tohle? Jestli jo, tak to už to člověk fakt pomalu nepozná....ach jo....šmelení prostě za chvíli vytlačí originál:(

seriový číslo jsem viděl i na těch nejhorších fake, podle toho bych teda trozhodně pravost neposuzoval...

Odesláno
  afrikab napsal:
No ja mam stejny mobil, jako mel Bond v Casiono Royale. Teda, stejny typ. A jeho kopii bych opravdu nenosil.

Paměť již neslouží....jaký je to mobil? Doufám, že Vertu :thumbsup_anim: také jsem viděl pěkný od Porsche Design.

Odesláno
  Lukáš napsal:
Paměť již neslouží....jaký je to mobil? Doufám, že Vertu :thumbsup_anim: také jsem viděl pěkný od Porsche Design.

Né byl to Panasonic-Gustavson... vlastně asi spíš Fuji-Olavson.... nebo tak nějak....

já bych ale spíš doporučil:

http://www.aukro.cz/item226429379_veptu_i7..._nez_vertu.html

nebo

http://www.aukro.cz/item226168763_veptu_i7...sche_menu_.html

Odesláno

to koblih69: tak to si mě docela zaskočil...já už těch fake hodinek na netu a i několik v reálu viděl, ale že by tam měli to číslo, to ještě ne...ale asi to bude jenom nějakých pár čísel aby to vypadalo :gun_bandana:

Odesláno
  koblih69 napsal:
Né byl to Panasonic-Gustavson... vlastně asi spíš Fuji-Olavson.... nebo tak nějak....

já bych ale spíš doporučil:

http://www.aukro.cz/item226429379_veptu_i7..._nez_vertu.html

nebo

http://www.aukro.cz/item226168763_veptu_i7...sche_menu_.html

Koblihu to snad není možný, telefon a fake jako prase!!! Nebo mám špatné znalosti a tuto špičkovou značku ve zlatě ještě neznám. K tomu pořádné fake hodinky a hurá se předvádět mezi VIP českého šoubiznysu :helpsmilie:

Pedro:) ale no tak, každý hnusný fake má číslo podobající se (kopírující) originál, aby jsi měl pocit jistoty, že Tě někdo neokradl :suicide_anim:

Odesláno
  czchoze napsal:
Mily pedro, svet fake hodinek se vyvinul nekam uplne jinam, nez si 99.99% lidi vubec mysli. Stejne procento techto lidi vubec fake nepozna. Seriova cisla i hologramy jsou naprostou samozrejmosti. Zdobene mustky strojku, rytiny a pod. Vse ve vysoke kvalite. Strojky Valjoux, lemania, unitas, ETA... Co vice dodat. Je to fake, Ovsem za 5 litru mas kvalitnejsi hodinky s mnohem kvalitnejsim strojkem nez quarzove citizeny ci seika a podobne znacky...

Je to svet sam pro sebe. Nevim co si vsichni zde v diskusi myslite o tom jak padelek vypada, ale co rikate treba tyhle breitlingy?

Je to original nebo replika?

Tys to porad nepochopil. Nejde prece o to, ze to skoro vubec neni poznat, ze jde o padelek (nepouzivej vyraz replika, prosim). Proste jde o kradez. A to, ze vedome kupujes kradene zbozi, Ti na cti nepridava.

Odesláno
  Heim napsal:
Tys to porad nepochopil. Nejde prece o to, ze to skoro vubec neni poznat, ze jde o padelek (nepouzivej vyraz replika, prosim). Proste jde o kradez. A to, ze vedome kupujes kradene zbozi, Ti na cti nepridava.

Takze uz jednou mi nekdo psal podobne blaboly ze to neni replika ale falzifikat. Takze uvedme to na pravou miru. Falzifikat je neco, co se vydava za original a STOJI stejne jako original. Podminka stejne ceny je jednoznacna! Rplika ci kopie je naopak neco, co vypada jako original a NESTOJI stejne! Prosim vezmete uz konecne navedomi, ze firma rolex muze byt poskozena pouze v pripade, ze se na trhu objevi hodinky rolex a ty se budou prodavat za stejnou cenu a tim dojde k odlivu SKUTECNYCH zakazniku rolexu. Ti kteri kupuji fejky NEJSOU skutecni zakaznici rolexu a tudiz nedochazi k faktickemu poklesu zisku firmy!!! Uz me unavuji ty vecne kecy o kradezich a podobnych nesmyslech. Podivejte se na fakta. Kolika hodinarskym firmam klesl zisk kvuli KOPIIM z ciny?

Odesláno

Chlapce, druhych mozno oklames, ale seba nie. Ty, Kukla a vam podobni nikdy nepochopite, ake to je mat na ruke poctive hodinky a nezazijete ten pocit hrdosti z ich vlastnictva. Nie kvoli okoliu, ale kvoli sebe samemu. Vacsina clenov tohto fora su rozumne uvazujuci a maju v sebe tolko hrdosti, ze sa nikdy neznizia k noseniu sebelepsich fejkov. Radsej investuju do kuskov, ktore si mozu dovolit a nosia ich s radostou. Tak si zi v svojom svete pomylenych hodnot a hraj sa na to, co nie si a asi ani nikdy nebudes. IV. cenova bez obsluhy to iste oceni...

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Hodinky na obrázku jsou podle mě jednoznačne fake, nebo nějaký nový model? :))

Mas pravdu. S bilym cifernikem se delaji jen originaly s arabskymi cislicemi. Nicmene i takove jsou k mani. :-) Je to legracni...

Odesláno
  Jaem napsal:
Chlapce, druhych mozno oklames, ale seba nie. Ty, Kukla a vam podobni nikdy nepochopite, ake to je mat na ruke poctive hodinky a nezazijete ten pocit hrdosti z ich vlastnictva. Nie kvoli okoliu, ale kvoli sebe samemu. Vacsina clenov tohto fora su rozumne uvazujuci a maju v sebe tolko hrdosti, ze sa nikdy neznizia k noseniu sebelepsich fejkov. Radsej investuju do kuskov, ktore si mozu dovolit a nosia ich s radostou. Tak si zi v svojom svete pomylenych hodnot a hraj sa na to, co nie si a asi ani nikdy nebudes. IV. cenova bez obsluhy to iste oceni...

Podobne prispevky me uz jen dohaneji k smichu :-) Co ty vis kdo jsem? Co ty vis jake hodinky nosim? Nech si svoje soudy a starej se o sebe. Ty a tobe podobni fundamentalisti, kteri z principu odsuzuji vse co je jine jste skutecne k smichu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...