Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Již delší dobu se zabývám koupí Submariner 114060, ale nikdy jsem nekupoval takto drahou věc přes internet, vždy si to chci nějakým způsobem odzkoušet. V Německu jsem přes Chrono 24 našel některé pěkné kousky za zajímavou cenu, jak to prosím probíhá, je možné se jet podívat nebo se to výhradně jenom posílá. A jaká je záruka pravosti.

Díky za odovědi.

Odesláno

Je to jednoduché. Přes chrono24 kontaktuješ prodávajícího (doufám že se bavíme o obchodníkovi a ne soukromém prodejci) a domluvíš se s ním na schůzce. Určitě se nikdo osobní prohlídce bránit nebude. Pokud budeš kupovat od obchodníka, tak bych se pravosti nebál.

Odesláno

Já kupoval Omegy PO přes Trusted checkout, pročítal jsem si podmínky a snad je to něco podobného co na Ebay. Tzn. objednáš, zaplatíš přes účet Chrono24, dojdou ti hodinky a pokud se liší oproti fotkám, nebo to jsou fejky, tak ti Chrono24 vrátí peníze a pak si to řeší s prodejcem. 

Odesláno

... A není rozumnější si na ně počkat tady? Cenově to asi bude příznivější než na CH24. Alespoň to je moje zkušenost.....

Odesláno

Kdyz ja chci nove. Mam uz takovou vlastnost, ze nechci veci z druhe ruky, abych z nich mel radost.

Ale jeste se zeptam, rozdil mezi Chrono24 a Premiumwatches tam se obcas vyskytnou za nejakych 5.600? ted je sice maji za 5.900? to jsou tez nejaci sedi prodejci? Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...