TomasK Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Zdravím všechny, potřeboval bych od vás nějáké tipy. Chtěl bych sehnat hodinky s ručním nátahem a s ukazatelem rezervy chodu v ceně okolo 10 000,- Kč. Nejlépe nějáké švýcary, nebo alespoň se švýcarským strojkem. Dají se nějáké takové hodinky v této ceně vůbec sehnat? Za vaše tipy předem děkuji.
A@A Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Skus Hamilton Jazzmaster Power reserve ale su to automaty http://www.classybrand.com/watches/watch_l...p;stylename=923
TomasK Odesláno 4. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 No jo, vypadaj celkem slušně, ale škoda že to jsou automaty
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Proč Ti vlastně vaděj automaty? Vždyť maj taky ruční natahování ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Zdravím všechny, potřeboval bych od vás nějáké tipy. Chtěl bych sehnat hodinky s ručním nátahem a s ukazatelem rezervy chodu v ceně okolo 10 000,- Kč. Nejlépe nějáké švýcary, nebo alespoň se švýcarským strojkem. Dají se nějáké takové hodinky v této ceně vůbec sehnat? Za vaše tipy předem děkuji. tak toto je dost tazka otazka - skor narazis na automaty....
TomasK Odesláno 6. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Já nejsem až takový znalec, myslel jsem že automatiky se nedají ručně natahovat. Nicméně tedy prosím o nějáké typy i včetně automatik, moc děkuji.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Já nejsem až takový znalec, myslel jsem že automatiky se nedají ručně natahovat. Nicméně tedy prosím o nějáké typy i včetně automatik, moc děkuji. a mas zaujem len o nove?
Filipes Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 jen některé automaty umožňují i ruční nátah, mimochodem nedávno se tu diskutovalo zda je to pro stroj úplně to vhodné...jinak automat s power reserve v této ceně - Orient - řeba tyhle
TomasK Odesláno 7. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Jo asi bych chtěl nový, ale tak kdyby byla slušná nabídka na starší tak bych to zvážil.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Jo asi bych chtěl nový, ale tak kdyby byla slušná nabídka na starší tak bych to zvážil. pozriem co mam ake chrono -automaty a dam Ti vediet!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se