Jeremy Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2007 viz Jeremy - Breitling Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Ty uplne na levo jsou mid size Seamastery (2222.80.00) ? Vypadaji hodne malicke proti normalnim Seamasterum .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frelichl Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 martin1 napsal: Ty uplne na levo jsou mid size Seamastery (2222.80.00) ? Vypadaji hodne malicke proti normalnim Seamasterum .... Kdepak, to bude dámská verze: http://www.omega.ch/index.php?id=178&d...&no_cache=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Jojo, to jsou ty úplně nejmenší dámské. Patří manželce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Ho ho krásná trojka, teda manželka se musí mít, když má takový krásný hodinky. Jinak musíte být skvěle sladěni, když někam vyrážíte. Nevyráží to malinko některým lidem dech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Hm hm ... premyslel jsem o hodinkach pro partnerku a ty damske seamastery mne hodne nadchnuly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 martin1 napsal: Hm hm ... premyslel jsem o hodinkach pro partnerku a ty damske seamastery mne hodne nadchnuly a až se přes víkend zastaví tak budeš v pondělí ráno mrtvej ...... z vlastní zkušenosti - pro netechnické ženy jenom quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PD Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 YPO napsal: a až se přes víkend zastaví tak budeš v pondělí ráno mrtvej ...... z vlastní zkušenosti - pro netechnické ženy jenom quartz S tím plně souhlasím, koupil jsem před 2 lety přítelkyni Omega constellation automaty a měla je na ruce asi 3x. Prakticky stále nosi Eco-drive Citizen. Kdyby mně to tenkrát napadlo mohla nosit quartz Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 Jsou to quartz, viz. http://www.omega.ch/index.php?id=178&d...&no_cache=1 Power Reserve: 20 months :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Ty dámský jsou dobrý pro nějakou sportovkyni...ale myslim, že většina by asi volila více dámský model:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se