AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Koukam, ze u vas je pekne jaro. Tady dnes prsi a zitra prej ma snezit. Ale moc jim to neverim
ave1112 Odesláno 2. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Ondro je uz fakt nadherne, sice noci a rana su este chladne ale cez den sa teplota uz splha nahor, buduci tyzden ma byt az nad 20 stupnov tak uvidime:-) neboj aj k Vam to pocasie pride:-) chystas sa dnes, zajtra niekam?
kotuc20 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 U nás bolo predvčerom 22. To je už pomaly aj na kúpanie
ave1112 Odesláno 2. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Parada, len spomal pokial nechces skoncit v nemocnici, pocitovo bolo mozno aj teplejsie ale netreba pokusat stastie;-)
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) Tak nakonec se udelalo jasno, tak jsem napraskal venku par fotek. Mrkni do meho vlakna Jinak tento vikend nemam zadne specialni plany. Ale ve ctvrtek jsem byl konecne na NHL. Sice "jen" na Islanders, ale bylo to fajn. Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem AndyAaron
ave1112 Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Uz sa stalo Ondro, fotky opat krasne ved si cital prispevok;-) jen na Islanders?:-) co by sme my europania dali za taky hokej:-)
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Myslel jsem to tak, ze to nebyli primo Rangers. Listky na ne jsou strasne drahy. Ale zapas to byl peknej. Litali sem tam a padlo hodne golu. Takze spokojenost. Jen pro predstavu, listek na Islanders za 20usd, pivo na stadionu za 12usd. Malem jsem se rozbrecel :-)
MadButcher Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Teda listek na NHL za cenu necelych dvou piv - to je docela sila, ja chci taky do Ameriky!
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 To jen ukazuje na predrazena piva Listek byl samozrejme akcni, standardni cena je 55usd. Minule ale kdyz jsem koukal na listky na Rangers, tak nejlevnejsi za 400usd. Tak jsem zalapal po dechu, polkl naprazdno a zase schoval penezenku do kapsy
ave1112 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Tak Rangers je jeden z najbohatsich klubov v NHL aspon vieme odkial sa im okrem ineho sypu peniazky:-) to je uz fakt masaker dat 400 kila za jeden listok a si zober ze to nieje este ani play off
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 No bylo to loni a to uz prave play-off bylo. Navic kolega ma listky na sezonu a ty samozrejme tak drahe nejsou. Tyhle listky jsem shanel asi tyden dopredu a uz byla cena tak nahore. U jinejch klubu ty ceny jdou vetsinou dolu, aby prodali co nejvic mist. U Rangers to asi neni potreba
ave1112 Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Ondro NY je NY tam mate vsetko predrazene ale na druhej strane kolkokrat za zivot sa dostanes do MSG? Z toho oni tazia, tusim sa tam hrava aj basketbal nie?
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jo, basket se tam taky hraje. Loni jsem se ucastil firemni basketbalove ligy. Finale bylo v MSG. Bohuzel jsme vypadli ve ctvrtfinale. Takze hrat do MSG jsem se nedostal a na cumendu jsem ale taky jeste nebyl, nejak se porad mijime. Ale mohlo to byt super, zahrat si v MSG
ave1112 Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Diky, neviem ktore teraz mas na mysli;-)
ave1112 Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Uz su doma:-)?sklo vymenene, hodinky jak funglovky som spokojny:-)Zopar fotos
ave1112 Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 UZ sa kocham ;-) a dakujem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se