mmaass Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Tome, kde jsi schrastil tu gumu?!! Chci ji take!! :-DJsem zmeril presnost tech svych POcek a za 25 hod je to -0,1s...rekl bych ze to budou moje nejpresnejsi automaty :-)
MadButcher Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Tak jestli na nich dokazes merit v desetinach vteriny tak to rozhodne musi byt tvoje nejpresnejsi automaty ...promin, nedalo mi to mate je moc hezky kluci!
mmaass Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Tak jestli na nich dokazes merit v desetinach vteriny tak to rozhodne musi byt tvoje nejpresnejsi automaty ...promin, nedalo mi to mate je moc hezky kluci!MadButcher: zkus appku Twixt..umi to Jinak diky za pochvalu :-) Upraveno 29. června 2016 uživatelem mmaass
ave1112 Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Tome, kde jsi schrastil tu gumu?!! Chci ji take!! :-DJsem zmeril presnost tech svych POcek a za 25 hod je to -0,1s...rekl bych ze to budou moje nejpresnejsi automaty :-)Ahoj Maxi, presnost je uzasna mam to podobne na svojich PO:-) gumu som kupil z hodinkami :-) skus zavolat k Dusakovi alebo Provaznikovi oni ti to urcite budu vediet objednat no priprav sa ze to neni lacny spas;-)
ave1112 Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Karle ta aplikacia je fakt dobra mam ju tiez v mobile, treba vyskusat:-)
mmaass Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Tomasi, fakt luxusni fotky! Musis mi/nam prozradit ktere appky pouzivas ;-)Twixt na mereni take mam od tebe :-)
ave1112 Odesláno 2. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Ahoj Maxi stiahni si tieto: PS express tuto pouzivam najcastejsie a este obcas Snapseed :-) a samo dakujem za pochvalu;-)
kotuc20 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Super fotky. Fakt sa ti vydarili.
ave1112 Odesláno 2. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Dakujem Matusi, remienok som ti uz poslal do stredy by si ho mal mat doma;-)
ave1112 Odesláno 2. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Super už mi trochu aj chýbal Ani sa necudujem je to ideal na letne obutie:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se