cali Odesláno 7. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Mně se moc líbí Orsa Sea Angler, nedávno tady Milis jedny prodával... designovo niesu zle po tych milisovych som jeden cas aj pokukoval ale rovnako ako tie prve Zena su skor pre medveda milis na nich vtedy nasadil priaznivu cenu to je pravda ale inak nove myslim idu okolo 500USD za tie peniaze by som sa nechal naviezt jedine do tej Precisty ziadne ine z vyssie menovanych na mna az taky dojem nerobia mozno este archimede ale tym teraz zdatne konkuruje o skoro 5K lacnejsi O&W este si pockam na par nazorov a dam si tyzden na premyslenie ale zatial sa zda ze pojdem do O&W
B.F.G. Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Ollech&Wajs Ranger je to pravé ořechové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 7. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 (upraveno) z rangerov sice malinko ale predsa este stale trochu taha submariner, myslim ze az v novsich modeloch OW pochopili ze submariner na 1000 a jeden sposob nie je to prave orechove...... ako u prvych som si tento pozitivny pristup k diverskam vsimol u archimedov ale lacnejsi OW ma s nim tesi este viac...... ak OW tak Cougar jedine co si mohli podla mna odpustit je ten napis professional Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2007 uživatelem cali
B.F.G. Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 z rangerov sice malinko ale predsa este stale trochu taha submariner, myslim ze az v novsich modeloch OW pochopili ze submariner na 1000 a jeden sposob nie je to prave orechove...... ako u prvych som si tento pozitivny pristup k diverskam vsimol u archimedov ale lacnejsi OW ma s nim tesi este viac...... ak OW tak Cougar jedine co si mohli podla mna odpustit je ten napis professional Krasné, nicméně pro mne malé, co ty na to?
cali Odesláno 7. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 ja uz som spomenul vyssie ze na velkost si az tak nepotrpim,...... 42mm Hamilton field chronograph su moje najvacsie hodinky a opticky je to to najvacsie co moja rucicka unesie aniz by to vyzeralo ze mam tie hodinky na posilovanie,.... navyse mam jedny 42mm Poljoty s etou a priehladnym spodkom a doslova ma vytaca tak malicky stroj v tak velkych hodinkach vylozeny kusom umelej hmoty......myslim ze vyssie menovany OW so svojimi 39.5mm bude pre mna optimalny..... ostatne ja nemam problem nosit ani sportky II a vobec mi nepripadaju male takze o velkost sa nebojim.
cali Odesláno 10. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 tak prve sklamanie je na svete..... gnomonwatches vyhlasil (po zaplateni) ze hodinky nie su skladom a ze si mam pockat tak 3-4 tyzdne tak uvidime co z neho este vypadne
Návštěvník Snow Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 (upraveno) Kdyby Ti nákup s gnomonwatches nevyšel, tak tady máš aukci na ZENA, o kterých jsi se zmiňoval na začátku, měl by jsi je z BRD, takže beze cla. http://cgi.ebay.com/Zeno-Diver-Oversize-Pr...1QQcmdZViewItem Edit : vidím, že máš fotografii ze stejného zdroje, takže nic, je mi lío. Upraveno 15. srpna 2007 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se