Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, uvažuji o koupi nových hodinek a můj výběr se nakonec zúžil na tyto:

Certina DS Multi-8 nebo Citizen CB0010-88L

Na Citizen-kách mě láká pohon Eco-drive a rádiově řízený čas, na druhou stranu jedny japonce (Seiko) už mám a zase bych zkusil něco jiného. Ty Certiny se mi líbí mnohem více a jsou to švýcaři :-) navíc jsem je našel zde myslím si za velice dobrou cenu.

Je tu někdo, kdo je nosí nebo má ve své sbírce? Jak jste s nimi spokojeni? Popřípadě doporučili byste mi ještě nějaké jiné hodinky? Nejlépe s cenou do 10tis., quartz do běžného života i ke slušnějšímu oblečení?

Předem moc díky za pomoc s výběrem.

Upraveno uživatelem steklin
Odesláno

Přesně tak. Eco-drive je vlastně takový digitální ekvivalent automatu :) a navíc budeš vědět, že máš vždycky naprosto přesný čas. Sám jsem měl podobné Citizeny a nemůžu říct jediné křivé slovo.

Odesláno

Díky kluci. Asi jsem si to i myslel, pokud Quartz, tak japončíky. Nicméně jsem ještě brouzdal po fóru a vypadá to, že koupím další automaty (manuály). I tak díky za rady :-)

Odesláno

Já jsem nedávno kupoval quartzky hlavně kvůli tomu, abych se nemusel bát s tím cokoliv dělat. Přece jenom si říkám, že je to docela jemná mechanika a zbytečné otřesy... Ale možná se o to zbytečně bojím...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...