Roman vw Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Zdravím kúpil som tieto hodinky http://www.najnakup.sk/Porovnaj_hodinky-panske_CASIO-EQW-M1100DB-1A_597313.html problém je že sa neviem dostať ku slovenskému či českému manuálu, viete mi s tým prosím niekto pomôcť?
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tak som napísal do FASTU a slečna Katarina ma zhasla ako sviečku že ak nemám slovenský manuál tak mám určite FAKE, na moju odpoveď že sú dovezené s Anglicka ma zhasla opäť s tým že citujem ,, Aj ked su 100% original, duplicitne navody/zarucne listy nezasielame. --Katarína V.................FAST,plus spol. s r.o." ale aspoň na 100% viem kde na Slovensku si určite nikdy nekúpim ďalsie luxusné hodinky, s týmto prístupom k možnému budúcemu zákazníkovi určite nie. Ja sám mám dva obchody a až by som sa dopočul že moji ludia majú takýto prístup ku možným zákazníkom tak letia na hodinu.
hejdik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Edit: myslel jsem že nemáš žádný a ni anglický .-) Upraveno 31. března 2015 uživatelem hejdik
Jenikec Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 No jisté byl bych také štěstím bez sebe kdyby si někdo ke mne chodil vyzkoušet auto a následně by si ho nechal dovézt a mne poprosil o návod.
USER47 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Mně přijde jako celkem standardní postup, že ti nedaj samostatně návod k importovanejm hodinkám...
Martz Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tady máš manuál v angličtině, ono to snad půjde pochopit i z obrázků http://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw5122.pdf
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 No ano, toto presne je problém väčšiny slovenských a aj českých obchodníkov, a bežným ľuďom to už príde normálne lebo žiadny iný prístup nepoznajú ,,momentálne s teba nemám prachy tak choď do pr...e" tak nejak to v SR aj CR funguje. :-) U mňa v obchodoch sa venujeme aj tým čo zjavne peniaze nemajú a tak isto im zadarmo pomôžeme a poradíme, ale až tie peniaze získajú tak ich utratia radšej u mňa ako u konkurencie lebo u mňa sa k nim chovala obluha úslužne a ľudia si takéto veci pamätajú. Neveril by si o koľko takýto prístup zdvihne tržby. :-)
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Pri najhoršiom si to dám preložiť. :-D
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Hlavný problém mám že neviem zapnúť auto nastavenie času. nič ine ma neštve.
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Určite to zapnuté nieje lebo keď dám zistit stav tak sekundovka ukáže na N ak to ovšem dla Anlického manuálu a obrázkov robím správne :-D
marosh Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Však jsem Ti to poslal. Co furt řešíš?!
Roman vw Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Práve som sadol za veľký počítač a pozerám to. Diky moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se