Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som napísal do FASTU a slečna Katarina ma zhasla ako sviečku že ak nemám slovenský manuál tak mám určite FAKE, na moju odpoveď že sú dovezené s Anglicka ma zhasla opäť s tým že citujem ,, Aj ked su 100% original, duplicitne navody/zarucne listy nezasielame.

--

Katarína V.................

FAST,plus spol. s r.o."

ale aspoň na 100% viem kde na Slovensku si určite nikdy nekúpim ďalsie luxusné hodinky, s týmto prístupom k možnému budúcemu zákazníkovi určite nie. Ja sám mám dva obchody a až by som sa dopočul že moji ludia majú takýto prístup ku možným zákazníkom tak letia na hodinu.

Odesláno

No jisté byl bych také štěstím bez sebe kdyby si někdo ke mne chodil vyzkoušet auto a následně by si ho nechal dovézt a mne poprosil o návod.

Odesláno

No ano, toto presne je problém väčšiny slovenských a aj českých obchodníkov, a bežným ľuďom to už príde normálne lebo žiadny iný prístup nepoznajú ,,momentálne s teba nemám prachy tak choď do pr...e" tak nejak to v SR aj CR funguje. :-) U mňa v obchodoch sa venujeme aj tým čo zjavne peniaze nemajú a tak isto im zadarmo pomôžeme a poradíme, ale až tie peniaze získajú tak ich utratia radšej u mňa ako u konkurencie lebo u mňa sa k nim chovala obluha úslužne a ľudia si takéto veci pamätajú. Neveril by si o koľko takýto prístup zdvihne tržby. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...