Mandy Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ahoj všem. Mám jeden nápad a prosím o váš názor. Mám staré kapesní hodinky Omega po babičce se špatným ciferníkem. Jelikož je koupě/renovace ciferníku nerentabilní, napadlo mě, že bych si je nechal zasadit do průhledného pouzdra a nosil je jako náramkové ... Co vy na to? Je to realizovatelné? Prosím o nápady a případně i odkazy, kde by se to dalo pořídit a kolik by to mohlo stát ... Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Všechno jde, dokonce i sehnat ciferník.Zkus být být konkrétnější a třeba přidej fotku těch hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Ahoj, nejak moc nerozumim tomu zasazeni do pruhledneho pouzdra, kvuli spatnemu ciferniku. Ale kdyz se koukes v teto sekci na vlakno *kapeni hodinky na zapesti* tak tam najdes mnoho variant jak pretrans.kapsace na naramkove ... Ale dle meho, cifernik budes muset sehnat tak I tak, a zda-li chapu dobre Tvou predstavu... Tak si myslim, ze se toto uz kor cenove nevyplati ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se