Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 4. 2025 v 7:11, adampu napsal:

Tiež ich vlastním 11 rokov a z domu asi nikdy nepôjdu. Mám na nich bronzovú lunetu a patina už začína byť tak akurát pekná. 

Rozšířit  

No moje z domu taky nepůjdou. Koupil jsem je z druhé ruky a ukázalo se, že mají víc problémů než prodávající napsal. Zaplatil jsem servis a kdybych ho zohlednil v ceně, bylo by pro případného zájemce nadšence asi už lepší pár korun si přidat na nové. 😃

• Dát hlas 1
Odesláno

Zdravím uctívače boha Apollóna a díky za oživení vlákna 🙂 Ani moje nebudou na prodej - dárek od manželky před lety ke kulatinám a současně moje první mechaniky. Pořád mě baví...

stein1.jpg.624cb8d112f5b9fa10ab6aa7a604cf8c.jpg

stein.jpg.4a855c998a1684a4c987f700ad2315a3.jpg

Odesláno
  V 5. 4. 2025 v 14:11, M.K. napsal:

Zdravím uctívače boha Apollóna a díky za oživení vlákna 🙂 Ani moje nebudou na prodej - dárek od manželky před lety ke kulatinám a současně moje první mechaniky. Pořád mě baví...

stein1.jpg.624cb8d112f5b9fa10ab6aa7a604cf8c.jpg

stein.jpg.4a855c998a1684a4c987f700ad2315a3.jpg

Rozšířit  

Apolon snad ani bavit přestat nemůžou. Jejich variabilita a to jaké jsou to designove zajímavé hodinky jim to nemůže dovolit. 😉 Navíc stvrzené darovacím závazkem.

Odesláno
  V 5. 4. 2025 v 12:05, kork74 napsal:

No moje z domu taky nepůjdou. Koupil jsem je z druhé ruky a ukázalo se, že mají víc problémů než prodávající napsal. Zaplatil jsem servis a kdybych ho zohlednil v ceně, bylo by pro případného zájemce nadšence asi už lepší pár korun si přidat na nové. 😃

Rozšířit  

Keby sa ešte dali kúpiť. Ja som moje za ten čas vôbec neservisoval. Bolo by už na čase 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...