kork74 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 4. 4. 2025 v 7:11, adampu napsal: Tiež ich vlastním 11 rokov a z domu asi nikdy nepôjdu. Mám na nich bronzovú lunetu a patina už začína byť tak akurát pekná. Rozšířit No moje z domu taky nepůjdou. Koupil jsem je z druhé ruky a ukázalo se, že mají víc problémů než prodávající napsal. Zaplatil jsem servis a kdybych ho zohlednil v ceně, bylo by pro případného zájemce nadšence asi už lepší pár korun si přidat na nové. 1
M.K. Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Zdravím uctívače boha Apollóna a díky za oživení vlákna Ani moje nebudou na prodej - dárek od manželky před lety ke kulatinám a současně moje první mechaniky. Pořád mě baví...
kork74 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 14:11, M.K. napsal: Zdravím uctívače boha Apollóna a díky za oživení vlákna Ani moje nebudou na prodej - dárek od manželky před lety ke kulatinám a současně moje první mechaniky. Pořád mě baví... Rozšířit Apolon snad ani bavit přestat nemůžou. Jejich variabilita a to jaké jsou to designove zajímavé hodinky jim to nemůže dovolit. Navíc stvrzené darovacím závazkem.
adampu Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 5. 4. 2025 v 12:05, kork74 napsal: No moje z domu taky nepůjdou. Koupil jsem je z druhé ruky a ukázalo se, že mají víc problémů než prodávající napsal. Zaplatil jsem servis a kdybych ho zohlednil v ceně, bylo by pro případného zájemce nadšence asi už lepší pár korun si přidat na nové. Rozšířit Keby sa ešte dali kúpiť. Ja som moje za ten čas vôbec neservisoval. Bolo by už na čase
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se