lukas23 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Ahoj lidi , prosim vas nasel jsem jednoho prodejce na aukro.cz , ktery vozi hodiny z Kanady . tady je jeho nabidka : http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=4853989 Myslite ze je to rozumne neco podobneho poridit ? Dival jsem se v zahranici ta cena je tretinova v dolarech. Takze by to i souhlasilo. Dalsi vec je , ze on muze dovezt i jine znacky. Jak je na tom kvalita TISSOT vs CITIZEN ?? DIK MOC ZA INFO
Návštěvník YPO Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 já bych lovil v jiných vodách než na Aukru a dal bych výběru hodinek čas ........ a pokud chceš hodinky na baterii tak si kup cokoli co se Ti líbí - bude to fungovat stejně bez ohledu na značku
gandalf Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Já bych do toho nešel. Např. ty Triasy s čínskými strojky jsou ukrutně předražený. Např.hodinky s Etou 2824, automat, dostaneš na ebay od 120 Euro.
Pedro:) Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Navíc ty ceny se mi nezdaji v některých případech uplně nejvýhodnější A rozhodně bych preferoval Tissot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se