Přejít na obsah

Nabídka, která se neodmítá...

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

To jsem si přesně říkal u těch BM-100. Celou tu dobu tam jsou přístupný všem, kdo tam přijde..tak jak je možný, že je za tak dlouhou dobu nikdo nekoupil? To jsem fakt takovej magor z celýho okolí jen já?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se vrátil do Prahy k netu. Byl jsem věřte nebo ne na zimním kouzelném dobrodružství. Při svištění po sněhu si do krve ušoupnul ruku, utopil nový vodotěsný silikonky. Koukám na tohle vlákno. A nemám co k tomu napsat, celou dobu jsem nosil mechanický Primky. Ty silikonky jsem měl jen do aquaparku a tam ....  Ale vlákno (celé) super!

Odkaz ke komentáři

Kluci, na Chillilukuv ulovek jsem prisel az ted, byl jsem v nemocnici bez netu (taky zadna skods...). Nicmene, tuto snahu je nutno pochvalit. Vyse popsane nostalgicke duvody a zazitky jsou presne ty, ktere mne vedly k objednani jednech Casii z USA (ABX 20 twincept) s nekonecnym cekanim a dramatickou celnici. Uz jsem je kdysi mel, tyto z domova uz nikdy nepujdou. Navic, tyto druhe uz mam dostatecne dlouho na to, abych je mohl hodnotit, maji za sebou uz i vymenu baterie a wr test a jejich mesicni presnost je stale stejne konstantni a uchvatna +4 sec. Tento zpusob retra je mi velice sympaticky a mame to asi s Chillilukem stejne - hodinky, auta, elektronika.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Tak dneska někdo v prodejní sekci někomu  daroval BM-100WJ. Přiznejte se, kdo je máte...já ne   :wallbash:      :)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

To by mě taky zajímalo...a to darování samozřejmě nikomu nezávidím...vždyť já dostal DBX-100, který mi dneska dorazily, takže jsem ten poslední, který by měl něco závidět  :)

Odkaz ke komentáři

Podle mě tam ten potápěč nepatří, je vidět i jiná technologie zobrazení, když jsou ty různý panďuláci na géčkách mud- , lung-, frog- a já nevim jakých ještě manech, tak je vidět stejnej "rukopis" a technologie toho vyražení spolu s písmenama, ale tady ne.

Jinak já na Chronomagu taky dostal jedny zadarmo, a to SPF-70T, sice vrak, ale pár dílů a hlavně pásek bylo využitelných.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...