Roman-ZA Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 (upraveno) Ono Zodiac nepredava skoro nik v EU, okrem 2 obchodov v Britanii. Upraveno 10. června 2015 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 bo zodiac je tradicni spis ve statech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Resil jsem naprosto stejny problem s velikosti potapek a nakonec jsem slevil z automatu na quartz. Male decentni potapky v automatu davaji hodne omezeny vyber, nic se mi do budgetu neveslo. Jsem zvedavy, co nakonec vyberes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Co si vybral, ak smiem vediet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 bo zodiac je tradicni spis ve statechAsi neostane nic ine, iba ich vziat odtial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Roman-ZA: Omega Seamaster 2561.80.00 (36.25 mm) z bazaru v Japonsku, koupeno pres Chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se