Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Marquez musi mat riadne tlaky - tolko padov ako ma tento rok.... 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 14. 6. 2015 v 15:14, tmoris napsal:

Tiez nevies? :)

trochu viem...

len teraz nestiham!

:-)

potom.....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Pcho

mozes mi sem davat pravidelne nejake info o zapasoch, lebo skoro vzdy mi nieco unikne.

dakujem aj za ostatnych!

tak Nissan GTR v Le mans este musia doladit

Abraham bude vyrabat nove pivo - Karel Lezak

Návštěvník maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja mam tu malo casu a pristup na net a tak v nedelu budem bez Športu

teraz su myslim aj formule

Odesláno

Jestli hledate automobilovy sport, ktery neni nudny, tak doporucuji WRX - mistrovstvi sveta v rallycrossu. Co uz me nekolik let nudi WRC, tak jsem zacal sledovat WRX a musim rict ze je to parada. Uz par let ma wrx noveho promotera,nyni je snad jednim z hlavnich sponzoru Monster a nemuzu si stezovat. Zive prenosy chodi na tv fanda, zaznam je mozne shlednout na mediasport.cz. Kralovska divize se jezdi s auty 4x4, vykon cca 600koni. O kontakt, kolize a havarie mezi vozy neni nouze, a o rozevlatem stylu nemluve. Jezdi stari a zkuseni jezdci, do toho mladi dravci a neposledni rade byvala esa WRC. Hodne dlouho me nejaky motorsport takto dlouho nenadchl...

Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 17:03, franus napsal:

Jestli hledate automobilovy sport, ktery neni nudny, tak doporucuji WRX - mistrovstvi sveta v rallycrossu. Co uz me nekolik let nudi WRC, tak jsem zacal sledovat WRX a musim rict ze je to parada. Uz par let ma wrx noveho promotera,nyni je snad jednim z hlavnich sponzoru Monster a nemuzu si stezovat. Zive prenosy chodi na tv fanda, zaznam je mozne shlednout na mediasport.cz. Kralovska divize se jezdi s auty 4x4, vykon cca 600koni. O kontakt, kolize a havarie mezi vozy neni nouze, a o rozevlatem stylu nemluve. Jezdi stari a zkuseni jezdci, do toho mladi dravci a neposledni rade byvala esa WRC. Hodne dlouho me nejaky motorsport takto dlouho nenadchl...

http://www.rallycrossrx.com/

Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 18:28, Pcho napsal:

Opravdovy "Bad boy" Cain Velasquez spickovy bijec

Ale minuly vikend ho Werdum v souboji o titul prekvapive porazil.  Jak jsem nedavno nekde cetl, v tezke vaze UFC malokdo obhaji titul 2x-3x po sobe. Aspon je to zajimavejsi.

Odesláno (upraveno)
  V 18. 6. 2015 v 19:01, franus napsal:

Ale minuly vikend ho Werdum v souboji o titul prekvapive porazil. Jak jsem nedavno nekde cetl, v tezke vaze UFC malokdo obhaji titul 2x-3x po sobe. Aspon je to zajimavejsi.

Mas pravdu 2010 ziskal titul, 2011 ztratil a opetovne ziskal 2012. Pak 2013 obhajil a letos opet ztratil. Ale bijec spickovych kvalit

Werdum je neskutecny v boji na zemi, tam mu odola malokdo.

Upraveno uživatelem Pcho
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 18:35, obchodnik-o3 napsal:

Gabo,tento vikend idu F1 v Rakusku.

tak uvidim, ci tu nieco zachytim v hotelovej TV

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

celkove mi vsetko unika, net je volnejsi len v noci a to mam vacsinou ine radosti ( az starosti) a aj formule som nevedel pozriet, lebo v TV nedavali a wifi to neutiahlo.Ale som rad, ze vyhral Britney, aj ked som to uz ani nedufal, tak sa to este trochu zkomplikuje....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...