neuromancer Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 Několikrát tady proběhl odkaz na obchod pana Häffnera ve Stuttgartu. Chtěl bych tam koupit nové Omegy, může mi někdo dodat pár podrobností, doporučení atd? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 Jednou jsem tam kupoval, vše bylo OK. Platba kartou nebo převodem, doklad na záruku 1000 dní od Haffnera, reakce okamžitý, komunikace v angličtině bez problémů. Můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 Jednou jsem tam kupoval, vše bylo OK. Platba kartou nebo převodem, doklad na záruku 1000 dní od Haffnera, reakce okamžitý, komunikace v angličtině bez problémů. Můžu doporučit. Díky, jsem s nimi domluven, že je možná hodinky zaplatit a vyzvednout přímo na prodejně ve Stuttgartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel219 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Nerad ozivujem stare diskusie, ale zaujimalo by ma ci niekdo nema s watch.de nejake novsie negativne skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Nerad ozivujem stare diskusie, ale zaujimalo by ma ci niekdo nema s watch.de nejake novsie negativne skusenosti? myslím, že nikdo takový neexistuje. já osobně jsem u něj kupoval (postupně) čtvery hodinky. první jsem si vyzvedával a platil osobně ve Stuttgartu, další kurýrem a platil kartou. vždycky proběhlo všechno hladce a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabarna Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Nerad ozivujem stare diskusie, ale zaujimalo by ma ci niekdo nema s watch.de nejake novsie negativne skusenosti? taky spokojenost, 2x, bohužel jednou to trvalo cca 2 měsíce než přišly, tvrdili že špatnej dodavatel, nakonec ale přišly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Nerad ozivujem stare diskusie, ale zaujimalo by ma ci niekdo nema s watch.de nejake novsie negativne skusenosti? rekl bych z podstaty veci, ze kdyby nekdo mel negativni zkusenost, tak uz by tu byla? co se stalo tobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se