Krrtek Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 No presne Miro, jsou naprosto skvely! Co se tyce tech Tygru, tak tam neni nic navic ani min. To jsou proste potapecsky hodinky a v dobe kdy je delali proste ten dizajn byl na druhym miste;-) ja teda myslim. Kdyz to shrnu: masivni luneta s aretaci, vetsi indexy na nocni ponory, vetsi minutova rucka, poradna ochrana sroubovaci korunky, zebrovani na dynku aby se nesmekly a pritom tenke abys je neurval kdyz se protahujes ouzkou dirou do nejakyho vraku. Me proste fascinuji a casem taky musim mit to jejich legendarni pouzdro co mas na 50atmos!
MíraMíra Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Jo jo.. musím jedině souhlasit.A to pouzdro je fakt výborně vymyšlený, nebo aspoň na mé ruce ještě nesedělo nic tak dobře a pohodlně.I to je jeden z důvodu, proč zůstávají stále doma.Doporučuju určitě pořídit Já vážně zvažuju druhý. Mám teď černý matný a uvažuju o leštěných asi zase v černé, ale modrý bych před finálním rozhodnutím chtěl ještě zkusit na ruce.Ani ty PVD nevypadají úplně špatně. Připadám si ale fakt už jak magor, kupovat druhý, prakticky stejný hodinky. No ještě uvidím. je fajn video, kde jsou všechny.Furt na to čumím a přemýšlím který . Škoda jen, že nejsou na tahu.Mám k nim i origo mesh, ale není to úplně můj šálek kávy. Upraveno 17. března 2017 uživatelem MíraMíra
Alex80s Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Nad Squale 50 Atmos v modrý verzi s leštěným pouzdrem kroužím od chvíle co jsem čuchnul k potápkám,problém je malá velikost,na mojí pracku potřebuju min. 44mm.Tigery mě dostaly na Chronoshopu...ale takhle vystouplá korunka na pozici 3...dělá to na mě dojem,že to musí pomalu trhat kůži ne? :-)..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se