McStinger Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Som myslel, že sa vyzná iba v motorkách. Ale on má pod palcom aj fabriky v Japonsku a rezervy náťahu. Teda, aby som bol presný, tak tuší, že v Japonsku sú nejaké fabriky a domnieva sa, že vie, koľko to je 80 hodín
instant Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 rozhodne ma talent.. a tvrdo na sebe pracuje. ale pozor, vo vlakne Co mate prave na ruce, prave zautocil People. Oni asi v piatok dostavaju vychadzky alebo co..
McStinger Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Odkedy má People aerolinky, je trochu hustejší
instant Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 pekne, s Bransonom chodi do kantiny a na fore hra ze "Sejka - a jake drahe" !
3RYCK Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Možno trošku oživím túto tému. Po pol roku hľadania a pol roku nosenia týchto hodiniek ich môžem len pochváliť.Spracovanie, čitateľnosť, celkový dojem výborný. Mám približne 17cm zápästie a padnú mi veľmi dobre, nie sú ani vysoké, neobíjam ich pri pohybe ako moje staré Seika. Na kovovom ťahu elegantné, na hnedej koži trošku športovejšie. Presnosť strojčeka sa mi teraz v lete ustáli na +0,8s za deň, merané za 3 týždne.Jedinou nevýhodou je absencia anti reflexu, ale to už je osobná preferencia, mne vôbec nechýba.
Toblin Odesláno 8. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Máš moc pěkný hodinky. Dle mé zkušenosti čitelnost zhoršuje to sférické sklo - lapač odrazů. AR by mu pomohl.40 mm prum. je super
Roman-ZA Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Tie Day-Date su paradne, perfektne to vyriesili. Skoda, ze maju 42mm, to ma odradilo. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Nech ti sluzia, k spokojnosti, na tom hnedom remeni vyzeraju perfektne
3RYCK Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Dík chlapi za pochvalu Najviac mi AR chýba pri fotení, inak som si už zvykol. Ale sedí to do dizajnovej filozofie, celkovo s ťahom odrážajú veľa svetla, taký ten "blink blink" štýl Takže celkovo počas dňa mi to až tak nevadí, pár odleskov. No viem si predstaviť, že pre niekoho to je veľké mínus.
Toblin Odesláno 9. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tak hlavně, že ti dělají radost. Ta přesnost je obdivuhodná. Moje hodinky s Etou dělají prum. + 2,4 za den.
3RYCK Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) V 9. 7. 2016 v 8:02, Toblin napsal: Tak hlavně, že ti dělají radost. Ta přesnost je obdivuhodná. Moje hodinky s Etou dělají prum. + 2,4 za den. Áno, mám z nich riadnu radosť. A ty si ma tiež dosť motivoval svojimi bývalými Khaki 42, tvoje foto mi boli inšpiráciou A tu sú moje štatistiky Na noc ich odkladám, dial up Upraveno 9. července 2016 uživatelem 3RYCK
Toblin Odesláno 11. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Pěkný čísla. Jen upřesním, že já měl variantu 38 mm.
bOB_iK Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 V 7. 7. 2016 v 17:24, 3RYCK napsal: Možno trošku oživím túto tému. Po pol roku hľadania a pol roku nosenia týchto hodiniek ich môžem len pochváliť.Spracovanie, čitateľnosť, celkový dojem výborný. Mám približne 17cm zápästie a padnú mi veľmi dobre, nie sú ani vysoké, neobíjam ich pri pohybe ako moje staré Seika. Na kovovom ťahu elegantné, na hnedej koži trošku športovejšie. Presnosť strojčeka sa mi teraz v lete ustáli na +0,8s za deň, merané za 3 týždne. Jedinou nevýhodou je absencia anti reflexu, ale to už je osobná preferencia, mne vôbec nechýba.Krásné hodinky, mám celkem dilema jestli tuto řadu nebo něco obdobného decentního od Seika :-/
Kulm Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 moc pěkné, btw. nevíte proč jsou minuty mezi 50 a 60 červené? Jen ozdoba nebo to má nějaký praktický účel?
Kid_A Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 paradni. jednoduche a efektivni. hamilton tohle umi
3RYCK Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 (upraveno) V 25. 5. 2017 v 9:41, Kulm napsal: moc pěkné, btw. nevíte proč jsou minuty mezi 50 a 60 červené? Jen ozdoba nebo to má nějaký praktický účel? Čo som zisťoval, tak je to len ozdoba. Ešte pár foto, ktoré sa mi aspoň trošku podarili Upraveno 2. června 2017 uživatelem 3RYCK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se