afrikab Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 (upraveno) Vytáhl jsem ze šuplíku staré Primky po dědovi a jal se ostestovat, co udělají 3 close-up předsádky našroubované na sebe. Kromě fotky "CZECHOSLOVAKIA" jsou všechna všechno fotky bez ořezu, jen zmenšené a s přidaným rámečkem. Docela dobré macro, možná 1:1 (nevím, jak se to počítá), ale pořád je to málo. Pro doplnění, na fotce je kalibr 52 - mimostředná sekundová ručka, průměr 25,00 mm, výška 4,40 mm, 15 rubínů, 18 000 kyvů/hodinu ? 2,5 Hz, ukazatel dne v tydnu. Docela mě překvapilo, že strojek je jako nový. Jen polámaný, asi tak nejpíš 30 let;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2007 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 Pekne. Jak silne predsadky jsi pouzil ? Neslo by nekam hodit fotku nebo vyrez v orig. velikosti. Taky hledam levne reseni Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Mam objektiv Tamron 28-75/2.8, ktery ma uz sam o sobe macro 1:2. Fotky jsou udelane s naroubovanyma predsadkama (vsechny naraz) 1D, 2D a 4D. Koupil jsem je pouzite na eBay. Nejak tak to vypada: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeX Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 afrikab napsal: Vytáhl jsem ze šuplíku staré Primky po dědovi a jal se ostestovat, co udělají 3 close-up předsádky našroubované na sebe. Kromě fotky "CZECHOSLOVAKIA" jsou všechna všechno fotky bez ořezu, jen zmenšené a s přidaným rámečkem. Docela dobré macro, možná 1:1 (nevím, jak se to počítá), ale pořád je to málo. Pro doplnění, na fotce je kalibr 52 - mimostředná sekundová ručka, průměr 25,00 mm, výška 4,40 mm, 15 rubínů, 18 000 kyvů/hodinu ? 2,5 Hz, ukazatel dne v tydnu. Docela mě překvapilo, že strojek je jako nový. Jen polámaný, asi tak nejpíš 30 let;) Ty má můj táta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Tak pro dnešek jsem si nafotil kalibr 68. Opět hodinky po tátovi. Lehce se zpožďují, ale jdou, takže po vyčištění strojku budou opět jak nové. Mosazné pouzdro utpělo úraz jen na pár místech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 A tady pár výřezů 1:1. Chromatická aberace je opravdu strašná. Není se čemu divit, když je to foceno s třemi naráz našroubovanými close-up předsádkami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 A tady mé třetí hodinky - Q&Q a jejich Miyota a No Jewels;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Ty Primky vypadaji pekne hlavne ty kalibry jsou jako nove . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se