ondrys Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Ahoj, potreboval bych poradit, kde sehnat novou lunetu a rucky na Oris TT1. Pripadne kde by mi to nasledne vymenili v ramci Moravskoslezskeho kraje. Kdybyste nekdo vedeli, budu rad za kazdou informaci. Dekuji
fermuello Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Ahoj, zavolaj do AD servisu. Inde sa nedaju zohnat diely na Orisky. U nas v Bratislave mi objednavali rucky, stali to cca 20?, trvalo to 3 tyzdne a potom mi ich poslali.
ondrys Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Super, děkuji moc za informaci.
nickolas Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Napis do Koscomu...v ramci CR. Lunetu mi nabizeli za 3300,- vypln lunety za 1700,-Nebo zkus servis v Nemecku...parkrat mi to nekdo doporucoval, pry tam jsou dily levnejsi. Vymenu pak muze udelat treba Valis, nebo prakticky kazdy zrucny hodinar. Co mas s ruckama, ze je chces menit?
tondako Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Oris servisují, jelikož jsou autorizovaný dovozce, u Janebů v Pradubicích. Napiš jim mejla a pan Nejedlý ti s tím pomůže.info@janeba-time.cz
ondrys Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Dekuji moc za rady a kontakty. Luneta vypada po stretech se stenami tragicky. Rucky mahi na sobe nejake fleky, nevim jestli oxidace. Nechtelo se mi reklamovat. zkusim vyfotit. Jeste jednou diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se