mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Lubomíra doporučuji,vše proběhlo na jedničku.Jen mne mrzí,že jsem balíček neposlal mimo ČP.Ty ceny do SR,děs-běs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Proběhl obchod a proběhl v naprosto v pořádku. Domluva dobrá, platba jakbysmet. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Pridávam sa ku kladným hodnoteniam nado mnou, všetko prebehlo bez problémov, dobrá komunikácia, blesková platba, takže vrelo doporučujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Obchod prebehol v poriadku. Vsetko podla dohody. Doporucujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Vše proběhlo v pořádku, skvělá domluva, dobrý pokec (i když jen písemný) Doporučuji! Doufám, že se někdy uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Kupoval jsem, bezva komunikace i seriozní jednání, mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Všechno pecka. Chronomagor, jak má být :-) Doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se