MCCloak Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Zdravím, mám takový problémek, mám doma hodinky, které se zdají být značky Glashutte Original. Mají to napsáno jak na pásku, tak na hodinkách mají i logo atd, ale strávil jsem hodinu hledáním na googlu a tento typ jsem nenašel. Vypadají jako typ Karree, nejsou kulaté, ale hranaté. Táta je koupil docela dost levně, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví, jak ověřit pravost, případně kde najít info o tomto konkrétním typu. Děkuji za pomoc
safi Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Zdravím, mám takový problémek, mám doma hodinky, které se zdají být značky Glashutte Original. Mají to napsáno jak na pásku, tak na hodinkách mají i logo atd, ale strávil jsem hodinu hledáním na googlu a tento typ jsem nenašel. Vypadají jako typ Karree, nejsou kulaté, ale hranaté. Táta je koupil docela dost levně, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví, jak ověřit pravost, případně kde najít info o tomto konkrétním typu. Děkuji za pomoc Je to jednoduché, vyfot je a nahraj sem fotografie:-)
vanderB. Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 (upraveno) No, podle tveho popisu uz to vypada na fake...jinak hodinarstvi Bechyne (v Praze, Štěpánská 57 nebo v Karlsbadu, Mírové náměstí) je prodejce GO v ČR. jinak třeba pokud ma datum, tak by to melo byt to velky a stejny typ, jako ma Lange...na ciferniku by melo byt jeste Glashutte I/SA...pokud ma centralni sekundovku, tak na konci by melo byt to GG...jinak nevim uz co edit: jinak ttaky voditko, ze GO nedela IMHO zadne Quartzky a 2) jestli je to Karree, tak nova edice zacina na 4 700 eur (ofic. cena) Upraveno 17. srpna 2007 uživatelem vanderB.
safi Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 No, podle tveho popisu uz to vypada na fake...jinak hodinarstvi Bechyne (v Praze, Štěpánská 57 nebo v Karlsbadu, Mírové náměstí) je prodejce GO v ČR. jinak třeba pokud ma datum, tak by to melo byt to velky a stejny typ, jako ma Lange...na ciferniku by melo byt jeste Glashutte I/SA...pokud ma centralni sekundovku, tak na konci by melo byt to GG...jinak nevim uz co edit: jinak ttaky voditko, ze GO nedela IMHO zadne Quartzky a 2) jestli je to Karree, tak nova edice zacina na 4 700 eur (ofic. cena) přesně tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se