Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to vidím poprvé, ale nevypadají špatně. Zajímalo by mě kolik tak stojí ...

V článku píšou, že "Jde o vysoce odolné sportovní hodinky z nerezové oceli, jejichž konstrukce je kalibrovýma na přetlak i podtlak 10 ATM tedy 100m vodního sloupce." a dole v parametrech je "Testované na přetlak i podtlak 5 ATM ? WATER RESISTANT 50M"... :unsure:

Odesláno
Tak to vidím poprvé, ale nevypadají špatně. Zajímalo by mě kolik tak stojí ...

V článku píšou, že "Jde o vysoce odolné sportovní hodinky z nerezové oceli, jejichž konstrukce je kalibrovýma na přetlak i podtlak 10 ATM tedy 100m vodního sloupce." a dole v parametrech je "Testované na přetlak i podtlak 5 ATM ? WATER RESISTANT 50M"... :unsure:

Prodávají se ve dvou verzích, jedna do 5 ATM, druhá do 10 ATM. Cena cca 3700,- Kč samozřejmě v civilní verzi.

Např. zde:http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/obchod/prim/

Odesláno
za quartz s rondou.. pekna palka ta cena..

No, fakt je, že jsou precizně zpracované (opracované), bytelné a cena poskočila kvůli jinému řemínku a safíru. A kolega nosí více méně jen jedny hodinky (ty Primky, bo 2x NOS Prim Sport I.gen ode mě má doma v krabičce :whistling: ) a tak si prostě "dopřál"

Odesláno
Díky. :) Jinak ty "policejní" jsou hezčí a nemají chronograf.

ty civilni tedy nic moc, zato kdyby se našel někdo kdo umí "dodat" ty služební :) panečku neváhal bych ani pikosekundu

Odesláno
Prodávají se ve dvou verzích, jedna do 5 ATM, druhá do 10 ATM. Cena cca 3700,- Kč samozřejmě v civilní verzi.

Např. zde:http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/obchod/prim/

no nazdar, co to je za hrůzy na těch stránkách, to je produkce Primu z počátku 90 tých let, nebo jak si to mám vykládat. Ty policejní taky žádná sláva. To bych si už raději koupil třeba hodinky Lufthansa.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...