Lukik Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zdravím, tak jsem si řekl, že dám do nových hodin trochu více peněz a proto vás chci požádat a tipy jaké by jste mi doporucili. Střední hodnotu bych měl tak kolem 2500 Kč a max. 3000 Kč. Vím, že to není nic moc, ale snad se nějaké solidní najdou. Preferuji pokud možno kožený řemínek. Ostatní mi je v celku fuk. Díky
NIGHTinGALE Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zdravím, tak jsem si řekl, že dám do nových hodin trochu více peněz a proto vás chci požádat a tipy jaké by jste mi doporucili. Střední hodnotu bych měl tak kolem 2500 Kč a max. 3000 Kč. Vím, že to není nic moc, ale snad se nějaké solidní najdou. Preferuji pokud možno kožený řemínek. Ostatní mi je v celku fuk. Díky Quartz, ruční nátah, automat? Nové, použité? Společenské či sportovní? Kulaté nebo hranaté? Světlé, tmavé, puntíkaté? Velké nebo naopak menší?
Lukik Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Quartz, ruční nátah, automat? Nové, použité? Společenské či sportovní? Kulaté nebo hranaté? Světlé, tmavé, puntíkaté? Velké nebo naopak menší? No ohledně typu jsi nejsem jisty.Vím určitě, že nechci ruční nátah. Automat bude v tehle cenove kategorii slaby, takže asi quartz. Ale to opravdu nevim co bude lepsi. Určitě chci nové. Spíše společenské. Kulaté. Na barvě zas tak nesejde. Dost se mi libí žlutý, oranžový budík ale je to v celku jedno. Klidně i velké.
NIGHTinGALE Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) No ohledně typu jsi nejsem jisty.Vím určitě, že nechci ruční nátah. Automat bude v tehle cenove kategorii slaby, takže asi quartz. Ale to opravdu nevim co bude lepsi. Určitě chci nové. Spíše společenské. Kulaté. Na barvě zas tak nesejde. Dost se mi libí žlutý, oranžový budík ale je to v celku jedno. Klidně i velké. Hmmm... Já bych asi žluté či oranžové (s budíky) za společenské zrovna nepovažoval, ale budiž. Volil bych automaty - Seiko 5 či Citizen. Nebo společenské Alba Riki Watanage (což je rovněž Seiko automat). Quartzek moc neznám. Asi by sis vybral u Festiny. Otázkou je, jestli krapet nepřekročíš limit. Nebo módní Diesel. Tam něco jistě najdeš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem NIGHTinGALE
Lukik Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 No ohledně typu jsi nejsem jisty.Vím určitě, že nechci ruční nátah. Automat bude v tehle cenove kategorii slaby, takže asi quartz. Ale to opravdu nevim co bude lepsi. Určitě chci nové. Spíše společenské. Kulaté. Na barvě zas tak nesejde. Dost se mi libí žlutý, oranžový budík ale je to v celku jedno. Klidně i velké. Diky za čas který jsi věnoval hledání. Ta barva ciferniku pro mě neni vůbec důležitá.Může být jakákoli. Jaký máš názor na hodinky s digitálem a analogem v jednom?
NIGHTinGALE Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Diky za čas který jsi věnoval hledání. Ta barva ciferniku pro mě neni vůbec důležitá.Může být jakákoli. Jaký máš názor na hodinky s digitálem a analogem v jednom? Tvůj rozptyl je extrémně široký. Prostě jdi do obchodu a něco si vyber. Ale pokud chceš společenské, tak asi víš, jaké oblečení (obleky) nosíš nejčastěji. Tak si vyber něco, co ti bude ladit, ne? Na hodinky s digitálem & analogem názor nemám, protože je nemám. Mám doma jen jedny, ale to je starý model, který jsem si koupil z nostalgie do sbírky. Takže neporadím. Sorry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 připlať si a máš to i s tritiovými bombami
Lukik Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Tvůj rozptyl je extrémně široký. Prostě jdi do obchodu a něco si vyber. Ale pokud chceš společenské, tak asi víš, jaké oblečení (obleky) nosíš nejčastěji. Tak si vyber něco, co ti bude ladit, ne? Na hodinky s digitálem & analogem názor nemám, protože je nemám. Mám doma jen jedny, ale to je starý model, který jsem si koupil z nostalgie do sbírky. Takže neporadím. Sorry. No ja chapu ze je tezke mi poradit.Ale vubec se v hodinkach nevyznam.Potreboval bych spis poradit kterou znacku zvolit a ktere se naopak obloukem vyhnout.Hodne se mi libi takove typy :
Návštěvník RaGe Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Koukni tady na ty Seika : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7889&hl= Hodně kvalitní hodinky za super cenu !
kubson Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 No ja chapu ze je tezke mi poradit.Ale vubec se v hodinkach nevyznam.Potreboval bych spis poradit kterou znacku zvolit a ktere se naopak obloukem vyhnout.Hodne se mi libi takove typy : obávám se, že kvalitní švýcarsky chronografový strojek se do tvého rozpočtu nevejde (ani quartzový), resp. tak aby byl i v kvalitně zpracovaných hodinkách
Lukik Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Koukni tady na ty Seika : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7889&hl= Hodně kvalitní hodinky za super cenu ! No ty už mi přijdou moc obyčejné.
Filipes Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Casio, Festina, Timex, třeba v Koscomu si určitě vybereš... http://www.hodinky-koscom.cz/
Návštěvník RaGe Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zkus se mrknout po nějakých jiných Seiko, za ty peníze jsou to opravdu kvalitní stroje !!! S nákupem ti určitě rád pomůže Kubson ! Koukni na www.chronoshop.cz , nebo http://www.azwatch.cz/katalog/mechanicke-s...atickym-natahem?
Pedro:) Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 ...to bych si radši našetřil o něco víc na Festiny třeba nebo Citizen apod.
A@A Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Lukik: Ked uz casio tak kolekciu G-Shock alebo WaveCeptor. Tie su najlepsie od tejto znacky. No ale na druhu stranu Casio su v podstate hodinky ala James Bond. Pretoze v ich kolekcii mozes najst hodinky s kamerou, teplomerom, vyskomerom, meranim tepu, informaciami pre rybarov, jachtarov a pod.
hello Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) MAM TU JEDNY PIERRE HELVET... NEJSOU NOVY A ANI TO NENI ZADNEJ ZAZRAK (JAK JISTE MNOZI POTVRDI) ALE NA ROZJEZD BY MOZNA STACILY VCETNE NAHRADNIHO KOVOVEHO TAHU I KOZENEHO REMINKU JE DAM ZA 300,- Kč jo a na fotkach jsou bez baterky... ted je v nich uz nova baterie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem hello
Jaem Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Ten kovovy tah sa velmi podoba na tah Omegy Seamaster.
Pedro:) Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 to RaGe: no přesně Casia jsou sice jedny z nejvíce masově rozšířených, ale za pár měsíců je můžeš vyhodit, protože většinou oprava by stála skoro jako nový...to z mám z vlastní zkušenosti z mladistvých let
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se