Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím,

jsem novým uživatelem, ale už jsem přesvedčen, že automaty pro mě budou to nejlepší (doposud mám pouze quartz). Chtěl bych nějaké masivnější. Zde je můj výběr http://www.azwatch.cz/hodinky/se051-seiko-auto-diver-s-ia . Rád bych znal Váš názor. díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
zdravím,

jsem novým uživatelem, ale už jsem přesvedčen, že automaty pro mě budou to nejlepší (doposud mám pouze quartz). Chtěl bych nějaké masivnější. Zde je můj výběr. Rád bych znal Váš názor. díky

Tyhle Seika te nezklamou (pokud se ti behem par dnu nepokazi, coz se me s podobynyma jeste nestalo).

Nevyhody jiste znas. Nelze je natahnout rucne, takze se ti behem vikendu, kdyz je nebudes mit na ruce zastavi. Resenim je pak watchwinder.

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno

Pánové díky za názory, myslím že bych prozatím chtěl hodinky nové, kdyby se něco pokazilo, tak abych měl kde reklamovat. Neváhám už ani minutu objednávám a už se nemůžu dočkat na balíček. Že já sem na tuhle stránku vůbec chodil :D :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...