Kid_A Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 dneska sem je mel na ruce:)) jsou moc pekny! celosafirovy dýnko me totalne rozsekalo! hi-tek zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 zdravím , chtěl jsem se přeptat na zkušenost tip na řemen z kaučuku / gumy k těmto kráskám ... ideálně se vzorkem pneu a překlápkou ...ale nevím jestli nechci mocděkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Jukni na http://www.authenticwatches.com/omega-speedmaster-replacement-bands.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 díky za tip .....jen ty ceny :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 dnes poprvé na ruce ...jen pro nás co mame tenké zápěstí ...já mám ca 17 - 18 cm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Když už tady to vlákno je, tak sem dám alespoň pár fotek z domácí dílny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 mrakodrape, ty fotky jsou famozni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Se musim pridat, vazne skvele fotky, radost na to koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 ,kdo umí, ten umí .... klobouček . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Moc pekne .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 nazdar všem , nemáte někdo tip kde za rozumný peníz koupit ten nový typ řemínku s překlopkou?děkuji za rady http://www.topperjewelers.com/?p=blog&article=omega-dark-side-of-the-moon-models Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ahoj, to asi nijak nevymyslis nez ofiko od Omegy. Ja kupoval remen od pitch black ponevadz ten cordurovej se mi rychle okoukal a nakonec jsem to bral od AD za ofiko cenu ?180. Ta preklapka je palka no, nastesti uz jsem koupil hodinky s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 dík ...asi jsme pochopil že to jinde nepůjde ...spíš tip na nějakého ochotného obchodníka kdyby byl .... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Naprosto dokonalé hodinky. Až na tu cenu. Jsou to furt "pouze" Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Krásne hodinky, pre mňa asi to naj čo sa dá kúpiť. Neriešim teraz exkluzivitu značky alebo niečo také, ale dizajn @ mrakodrap - famózne fotky Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Farookh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Paradni stroj a fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 ahoj ta origo spona mně doslova sr*la tak jsme zkoušel ahledal ...pvní kolo byl černá spon od Hirshe ale není to uplně ono ....volný konec jde stejně vrchem ...a pak jsem sehnal na ebay origo omega pryž z desénem pneu ... edice Michale Schumacher a origo omega motýlovou sponu a nemá to chybu ...teda malou jo ... spona je stříbrná .. ale to dám :-)) a myslím že i na mojem malém zápěstí to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 No uprimne se mi tahle guma k nim vubec nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Když už tady to vlákno je, tak sem dám alespoň pár fotek z domácí dílny.Keďže som ich nikdy nevidel na živo, tak až tieto fotky mi ukázali, že sú to neuveriteľne krásne hodinky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se