Kepler Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Obvod mám cca 18,5cm pokud dobře měřím, což znamená že mám ruku spíše menší. A je to vidět na zapínání - mám to na předposlední pozici Osobně mám radši když jsou hodinky spíše na těsno, že se mi na ruce moc nehýbou nahoru/dolu (zvyk z Apple watch), což ale nic nemění na tom, že jsou to hodinky velké a určitě se nehodí ke všemu - už jen tím, jak jsou černé a masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Nadherny kus hodin gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Krasny hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Kepler# super kousek a hezký fotky. Láduj to sem a samozřejmě gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se