Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 10. 2010 v 6:00, 'hirsch' napsal:

Díky za radu, jen nevím, jestli si můžu troufnout na to vyjmutí strojku, nikdy jsem to nedělal Posted Image

Doporucuji odnest hodinky k hodinari. A kdyz uz nebudes ochotny nechat i cisteni pouzdra na nem, tak se s nim domluv, aby strojek vyjmul a nechal si ho na servis (to hodinkam jednoznacne prospeje) a pouzdro si na tu dobu vezmi domu a pak mu ho zpatky na usazeni stroje zanes vycistene. Mas krasne a hodnotne cibule, takze snahu "rejpat se v tom sam" moc neschvaluju. IWC nejsou Molnije, kterych je vsude mraky (nic proti nim).
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 10. 2010 v 6:32, 'skalis' napsal:

Doporucuji odnest hodinky k hodinari. A kdyz uz nebudes ochotny nechat i cisteni pouzdra na nem, tak se s nim domluv, aby strojek vyjmul a nechal si ho na servis (to hodinkam jednoznacne prospeje) a pouzdro si na tu dobu vezmi domu a pak mu ho zpatky na usazeni stroje zanes vycistene. Mas krasne a hodnotne cibule, takze snahu "rejpat se v tom sam" moc neschvaluju. IWC nejsou Molnije, kterych je vsude mraky (nic proti nim).

Díky, asi to tak udělám, protože by mi dost vadilo kdybych je při demontáži nějak "zprasil", Posted Image raději to svěřím odborníkovi.
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj, dnes jsem narazil na tyto, at neduplikuji fotky, podle meho nazoru predelavka z kapesnich. Cal.982 vyr.c. 2076607 Jak je vidite, ma cenu se je snazit ziskat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...