jaran Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Uvažuji o koupi Tag Heuer Carrera a koukal jsem na možnosti. Chci ce zeptat na: 1.) Možnost vyjednání slevy u českých prodejců v kamených obchodech. Je běžné, že dávají slevu nebo se musí držet doporučených cen výrobcem? Příp. koho byte pro nákup v Čechách doporučovali? 2.) Jak je to se zárukami (třeba 1000 dní u Haeffnera) u prodejcu zánovních hodinek? Chapu to dobre ze ty hodinky nejsou nove a on prodejce na to poskytuje vlastní záruku? Pokud jsou hodinky mladší než 2 roky dá se záruka výrobce uplatnit mezinárodně - tj. Tagy koupené v Německu bych reklamoval v Čechách. Máte nějáký zkušenosti z Haeffnerem? Diky, jaran
lolohh Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Uvažuji o koupi Tag Heuer Carrera a koukal jsem na možnosti. Chci ce zeptat na: 1.) Možnost vyjednání slevy u českých prodejců v kamených obchodech. Je běžné, že dávají slevu nebo se musí držet doporučených cen výrobcem? Příp. koho byte pro nákup v Čechách doporučovali? 2.) Jak je to se zárukami (třeba 1000 dní u Haeffnera) u prodejcu zánovních hodinek? Chapu to dobre ze ty hodinky nejsou nove a on prodejce na to poskytuje vlastní záruku? Pokud jsou hodinky mladší než 2 roky dá se záruka výrobce uplatnit mezinárodně - tj. Tagy koupené v Německu bych reklamoval v Čechách. Máte nějáký zkušenosti z Haeffnerem? Diky, jaran 1) Většinou se dá vyjednat sleva 10% při platbě v hotovosti, já tak třeba kupoval (sice Fortisy, ale to je jedno) v Evromu. Mají tam i TH. 2) Myslím si, že když záruku od Haeffnera musíš uplatňovat vždy u něj. Pouze pokud by byly vyplněná záruční mezinárodní karta, tak i jinde. Já s ním zkušenosti nemám, ale někdo už tady myslím psal, že vše OK.
hornet Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Uvažuji o koupi Tag Heuer Carrera a koukal jsem na možnosti. Chci ce zeptat na: 1.) Možnost vyjednání slevy u českých prodejců v kamených obchodech. Je běžné, že dávají slevu nebo se musí držet doporučených cen výrobcem? Příp. koho byte pro nákup v Čechách doporučovali? 2.) Jak je to se zárukami (třeba 1000 dní u Haeffnera) u prodejcu zánovních hodinek? Chapu to dobre ze ty hodinky nejsou nove a on prodejce na to poskytuje vlastní záruku? Pokud jsou hodinky mladší než 2 roky dá se záruka výrobce uplatnit mezinárodně - tj. Tagy koupené v Německu bych reklamoval v Čechách. Máte nějáký zkušenosti z Haeffnerem? Diky, jaran Já Carrery kupoval v Německu, dostal jsem k nim mezinárodní kartu na záruční opravy v Evropě.
jaran Odesláno 23. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Já Carrery kupoval v Německu, dostal jsem k nim mezinárodní kartu na záruční opravy v Evropě. Pls u koho si je v Nemecku kupoval? Nechal sis je poslat nebo sis pro ne dojel? Diky jaran
utrejch Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 (upraveno) Pls u koho si je v Nemecku kupoval? Nechal sis je poslat nebo sis pro ne dojel? Diky jaran Ja si pro ne sjel do Norimberka. Na strankach Tag Heuer jsou uvedeny prodejci; v Norimberku jsou dva. Ja to kupoval u christ (ci tak nak), a ten druhej jsem objevil az kdyz jsem se prochazel po centru. Je mnohem vetsi a meli mnohem vetsi vyber znacek. Ale ja sel v podstate na jisto, pacz GrandeVittese od Longines stejne asi jeste nemeli ... Tak na jejich strankach nakonec nevim jak se zjistujou dealeri, tak ci tak jsem si je asi vygooglil .. Upraveno 23. srpna 2007 uživatelem utrejch
hornet Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2007 Pls u koho si je v Nemecku kupoval? Nechal sis je poslat nebo sis pro ne dojel? Diky jaran Tady: http://www.wortmann-uhren.com/de-uhren_det...heuer-215.shtml nejprv jsem to vye-mailoval a potom za nim zajel. Mel jsem to jednodussi v tom,ze jsem byl na sluzebce primo Augsburgu.
jaran Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Tady: http://www.wortmann-uhren.com/de-uhren_det...heuer-215.shtml nejprv jsem to vye-mailoval a potom za nim zajel. Mel jsem to jednodussi v tom,ze jsem byl na sluzebce primo Augsburgu. koukal jsem na ten shop... kupoval si novy nebo pouzity? pokud jsou pouzity dava na to nejakou svoji zaruku? treba kdyz koupis rok stary dava jeste nejakou extra zaruku? jel sis pro nebo je posilal postou? diky moc, jaran
jaran Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Ja si pro ne sjel do Norimberka. Na strankach Tag Heuer jsou uvedeny prodejci; v Norimberku jsou dva. Ja to kupoval u christ (ci tak nak), a ten druhej jsem objevil az kdyz jsem se prochazel po centru. Je mnohem vetsi a meli mnohem vetsi vyber znacek. Ale ja sel v podstate na jisto, pacz GrandeVittese od Longines stejne asi jeste nemeli ... Tak na jejich strankach nakonec nevim jak se zjistujou dealeri, tak ci tak jsem si je asi vygooglil .. Koukal jsem na ty dealery a v Norimberku jsou 2, presne jak pises. Dali ti nejakou slevu? Jsem koukal na doporuceny ceny Tagu pro Nemecko a vyslo mi to asi o 4k levneji, coz neni moc. Da se s nima smlouvat? Diky jaran
hornet Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 (upraveno) koukal jsem na ten shop... kupoval si novy nebo pouzity? pokud jsou pouzity dava na to nejakou svoji zaruku? treba kdyz koupis rok stary dava jeste nejakou extra zaruku? jel sis pro nebo je posilal postou? diky moc, jaran Jel jsem si pro ne do Augsburgu, kupoval jsem je nove. Nevim jak je to se zarukou pokud by jsi je kupoval starsi, mas tam ne neho e-mail, napis mu. Upraveno 25. srpna 2007 uživatelem hornet
Operator Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Dobré odpoledne, vím, že tu budu plevelit vlákno, ale nic jiného mi nezbývá. Jelikož nemám 50 postů abych ten inzerát hodil do vlákny Koupím. Chtěl bych koupit hodinky Tag Heuer Chronograph černé s koženým páskem cena: nabídněte koumu tedy leží doma a rád bych se jich zbavil, tak ať napíše Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se