Vrba Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Tak jsme vyklízeli další pokoj po tetě a ženské mi donesly "nějaké hodinky" (podívej se na ně, když furt sedíš u počítače a koukáš na hodinky)... Takže značka Omega, dvouplášťové. materiál zřejmě obecný kov, průměr 51 mm, výška 14 mm (i se sklíčkem), sklíčko u kraje popraskané (takže foceno bez sklíčka), hodinky celkově zašlé ale fungují (!). Na vnitřním plášti z jedné strany nápis OMEGA, Grand Prix Paris 1900 a zobrazeno 6 medailí, z druhé strany (v gravírování) číslo 5064208 I; na strojku OMEGA a číslo 4213386. Na zadní straně vnějšího pláště volná ploška ve tvaru erbu (?). Netušíte někdo alespoň přibližný rok (či desetiletí) výroby - na e-bay jsou podobné, ovšem s minimem informací.
Pavel K Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 K těmto výrobním číslům mi vychází zhruba rok 1915.
Vrba Odesláno 21. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Denny166 napsal: neprodáš je??? tak to (bohužel pro Tebe) ne e - spíš je nechám vyčistit (všechny zděděné kapesní) a budu se kochat... Ale ono koupit pěkné cibule není až tak velký problém ani náklad - zkus prohlédnout ebay.de, sekce Uhren + Schmuck, kapesní hodinky (Taschenuhren), cibule jsou jak v sekci Weitere Uhren, tak i v Sammleruhren. Nejsi-li tam registrovaný (t.j. nemůžeš-li na ebay.de nakupovat), koupím Ti je třeba já, když mi dáš limit do kolika ? můžu jít. Jen si nastav ve druhém sloupci zprava (Versand nach) CZ, aby se Ti zobrazily přepravní náklady k nám do ČR (u hodinek to obvykle 20 - 25 ? spraví. No a když nic jiného, tak se kochej - jsou tam fakt krásné kousky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se