Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Toto je pecka. Libí se mi, jak Rolex umí změnami jemných nuancí v designu vytvořit úplně jiné hodinky. Milgauss s a bez zeleného sklíčka dělají každé úplně odlišný dojem - a modrý ciferník tomu zase dodává úplně nový šmrnc. Jen by mě zajímalo: když vidím, jak se dial na slunci leskne, neomezuje to čitelnost? Tím spíš, když si světlo na ciferníku pořád "hraje", jak sám píšeš... 

Odesláno (upraveno)
  V 7. 6. 2015 v 21:32, Aegwyn napsal:

Toto je pecka. Libí se mi, jak Rolex umí změnami jemných nuancí v designu vytvořit úplně jiné hodinky. Milgauss s a bez zeleného sklíčka dělají každé úplně odlišný dojem - a modrý ciferník tomu zase dodává úplně nový šmrnc. Jen by mě zajímalo: když vidím, jak se dial na slunci leskne, neomezuje to čitelnost? Tím spíš, když si světlo na ciferníku pořád "hraje", jak sám píšeš... 

Dokud ti odraz světla od sklíčka nedělá "prasátka" do obličeje, tak je čitelnost velmi dobrá. Ciferník díky své struktuře působí jako difusor světla, někdy udělá úplně rovnoměrné sametové rozprostření světla. Párkrát se mi povedlo naladit takový úhel, že ciferník vypadal jako malovaný, úžasný pohled.

Za šera je čitelnost indexů horší a teď to porovnám s Počkama, který si díky větším a lomeným indexům v šeru/temnu vždycky našly dostatek světla pro dobrou čitelnost indexů.

Co se lumi týče, vydrží celkem málo v řádu několika hodin. Nicméně když je ciferník čerstvě osvětlený a "šajní" tak se celý rozsvítí jako indigo :)

Upraveno uživatelem deewy
Odesláno

Dnes dorazilo nacini na vymenu tahu.Trocha adrelinu,ale vse v pohode bez utrap.Nesmi se spechat a opatrnost je na miste.

8be3833f84baa12b3bd6d4378e428e7d.jpg

98ec2b2b393a0689f5b34db4cfb7ab17.jpg

ebca6c45fba8bf98c8055903eeb31874.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak hlavne zes to zvladl, snad i zpatky ti to pujde zlehka...jinak bych si byt tebou nechal usit poradnou kuzi u nekoho z kluku- barevne si muzes vyhrat a bude to podle meho vypadat lip, i ja jsem chvilku laboroval u klasickejch Milgu s Natem ale nebylo to ono, brousena kuze od Ondry bylo jiny zradlo

PS- kdyz uz bych si ale mel vybrat tak se mi libi ta oranzova varianta, pekne to sviti a tak to ma v lete byt

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno
  V 8. 6. 2015 v 15:44, sashator napsal:

Tak hlavne zes to zvladl, snad i zpatky ti to pujde zlehka...jinak bych si byt tebou nechal usit poradnou kuzi u nekoho z kluku- barevne si muzes vyhrat a bude to podle meho vypadat lip, i ja jsem chvilku laboroval u klasickejch Milgu s Natem ale nebylo to ono, brousena kuze od Ondry bylo jiny zradlo

PS- kdyz uz bych si ale mel vybrat tak se mi libi ta oranzova varianta, pekne to sviti a tak to ma v lete byt

Tah už mám zpátky nasazený, jde to celkem v poho, dost mi pomohlo tohle video 

Díky za postřeh, oranžová a zelená jsou moji favoriti :)

Odesláno

Jsou nádherný, pastva pro oči, jen pozor na to zelený sklíčko, případná výměna oproti standartnímu safíru by se mohla pěkně prodražit. Díky za tip, ty řemínky musím hned vyzkoušet. 

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

jako čestné rozloučení s Milgama přidávám své poslední a také jedno z nejpovedenějších foto, které se mi podařilo pořídit. Nechť dělají radost novému majiteli.

post-16887-0-96887900-1438366296_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...