jacob Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Zdravím Vás, nedávno se mi dostaly do ruky tyto Prim Sports, chtěl by jsem poprosit, jesli neví někdo o těchto hodinkách něco víc?? Já jsem o nich nikdy předtím neslyšel a ani jsem neměl možnost je někde vidět, do té doby než se naskytla příležitost je koupit. Všem děkuji za reakce a názory :-)
NIGHTinGALE Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Ty ve vrchní řadě napravo mají stejný typ pouzdra, ne? Tyhle novější modely nepovažuji za designově příliš zdařilé a se Sportami II ani (imho) příliš nesouvisí. Ale do sbírky je to hezká věcička, takže gratulace k novému přírůstku.
Pal Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 NIGHTinGALE napsal: Ty ve vrchní řadě napravo mají stejný typ pouzdra, ne? Tyhle novější modely nepovažuji za designově příliš zdařilé a se Sportami II ani (imho) příliš nesouvisí. Ale do sbírky je to hezká věcička, takže gratulace k novému přírůstku. Vida, zase jeden kalibr 64. To pouzdro je plast? Nejspíš pozdější produkce Eltonu. I ten kalibr by tomu nasvědčoval. Jak řekl NIGHTinGALE, do sbírky super. Moc se jich po světě určitě netoulá.
NIGHTinGALE Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Pal napsal: Vida, zase jeden kalibr 64. To pouzdro je plast? Nejspíš pozdější produkce Eltonu. I ten kalibr by tomu nasvědčoval. Jak řekl NIGHTinGALE, do sbírky super. Moc se jich po světě určitě netoulá. Plast, ale nevypadá to tak blbě, jak to zní. Mám s podobným pouzdrem troje Primky a alespoň nejsou ošoupané
jacob Odesláno 27. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) NIGHTinGALE napsal: Plast, ale nevypadá to tak blbě, jak to zní. Mám s podobným pouzdrem troje Primky a alespoň nejsou ošoupané Původně jsme s tátou mysleli, že by to mohl být třeba carbon nebo tak něco , ale jo je to zřejmě nějaký plast, je pravda že ošoupané opravdu nejsou. Zadní víčko vypadá, že je z nerezu... Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem jacob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se