Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na to, že se mi military vzhled většinou nelíbí, mi tyto připadají velmi přitažlivé. Gratuluji a přeji hodně radosti.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 2. 6. 2015 v 7:41, 3RYCK napsal:

Ďakujem všetkým za rady :)

Sám mám v týchto 7S36 a idú mi +7s za deň a hacking tiež veľmi neriešim. Prakticky jedným veľkým plusom pre mňa pri výbere hodiniek bol práve tento strojček, pre vysokú spoľahlivosť, ak sa nemýlim, je to upgrade strojčeka 7002, ktorý vydržal riadne veľké záťaže. Ide skôr o to, že keď vidím, že monstery a iné 5kové modely už majú aj 4R36, tak rád by som vlastnil aj tento strojček, no monstery ma zatiaľ neťahajú vôbec a SKX je proste legenda a ak by som mal kupovať potápky, tak proste to vidím len SKX.

Je to také schizofrenické, viem :D Zatiaľ sa budem tešiť s SNZG, chvíľku počkám, či sa neobjavia informácie o nástupcovi SKX a keď to počas čakania nevydržím, tak si objednám pekne SKX, oyster ťah a bude! :D

Taky gratuluju k vyberu, toto jsou dle me jedny z nejhezcich a nejuniverzalnejsich Seiko co znam. K tem strojkum bych tekl jen to, ze ja ma 4R36 v novych Monstrech a jsem z toho trosku zklamany. Zpozduji se o 10-15s za den, takze za tyden ti to udela pres minutu. Na druhych seiko 7S26 slape jak "hodinky" 4-6s do plusu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Po takmer pol roku nosenia môžem len doporučiť. Jedinečný military dizajn, či už na kove, koži, NATO vyzerá super - univerzálky do roboty, von i k obleku. 
Ale ešte stále premýšľam nad tými potápkami :D

post-38073-0-53584700-1441001138_thumb.jpg

post-38073-0-84152300-1441001146_thumb.jpg

post-38073-0-35565900-1441001155_thumb.jpg

post-38073-0-24634400-1441001164_thumb.jpg

• Po letech...
Odesláno

Mám hodinky Seiko 5 Sport SNZG13K1 a původně neměli ani hacking ani natahování korunkou.

V hodinářství mi strojek vyměnili a při pohledu je to stále 7S36, ale nyní funguje jak nátah korunkou tak i hacking.

Je to normální nebo to je nějaký strojek fake Seiko?

IMG_20231211_162221.jpg

Odesláno

Dali ti tam nový strojek 4r36 nebo spíš nesignovaný NH36 a aby byl signován Seiko, hodili ti tam původní rotor ze starého strojku. Někde jsem četl, že se mění zastoupení pro ČR a že to může být horší s díly, tak možná už jsou hodináři nuceni kupovat NH strojky z ebay. A upřímně já bych taky nechtěl rotor jen s vyraženým NH36 a ne Seiko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...