Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

tohle je můj nový kousek. Jaké s nimi máte zkušenosti ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, gratuluju. Přesně tahle verze mě nadchla, ale nikdy jsem ji neměl. Měl jsem 2x černou verzi a jednou černočervenou. No...jsou to super hodinky, pokud na to máš ruku. Někomu by mohlo vadit, že tlačítka nepípají. Kromě nedořešeného osvětlení a velikosti jsem s nima neměl problém.

Odesláno (upraveno)

Technicky dotaz. Jak měří ta třetí středová ručka rychlost?   Je to od 0 co 100. Da se s tím prý měřit rychlostí ale nechápu jak. Jednou jsem ty hodinky měl a myslel ze jsou to setiny. Ale nejsou

Upraveno uživatelem Napoleon
Odesláno

Technicky dotaz. Jak měří ta třetí středová ručka rychlost?   Je to od 0 co 100. Da se s tím prý měřit rychlostí ale nechápu jak. Jednou jsem ty hodinky měl a myslel ze jsou to setiny. Ale nejsou

Nastavíš si, jakou vzdálenost jedeš, zapneš stopky, stopneš a společně s kolečkem vpravo ti to napíše, jak rychle jedeš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...