Perruzzi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ahoj, tohle je můj nový kousek. Jaké s nimi máte zkušenosti ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Ahoj, gratuluju. Přesně tahle verze mě nadchla, ale nikdy jsem ji neměl. Měl jsem 2x černou verzi a jednou černočervenou. No...jsou to super hodinky, pokud na to máš ruku. Někomu by mohlo vadit, že tlačítka nepípají. Kromě nedořešeného osvětlení a velikosti jsem s nima neměl problém.
Perruzzi Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To že nepípají tlačítko, je mi jedno. Spíš mi chybí fosfor na ručičkách. Jde o větší hodinky, ale pořád se to dá v porovnání s tím coprodukuje např. Diesel.
Napoleon Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Technicky dotaz. Jak měří ta třetí středová ručka rychlost? Je to od 0 co 100. Da se s tím prý měřit rychlostí ale nechápu jak. Jednou jsem ty hodinky měl a myslel ze jsou to setiny. Ale nejsou Upraveno 3. června 2015 uživatelem Napoleon
Perruzzi Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Nemám tušení. Koupil jsem si je jenom kvůli hodinám a zvýšené odolnosti.
ggrand Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Technicky dotaz. Jak měří ta třetí středová ručka rychlost? Je to od 0 co 100. Da se s tím prý měřit rychlostí ale nechápu jak. Jednou jsem ty hodinky měl a myslel ze jsou to setiny. Ale nejsouNastavíš si, jakou vzdálenost jedeš, zapneš stopky, stopneš a společně s kolečkem vpravo ti to napíše, jak rychle jedeš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se