Mikefux Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Ahoj, tak jsem si úplnou náhodou pořídil svoje první automaty. Původně jsem měl v plánu, že moje první automaty budou nějaká Seika, nejlépe SKX009 nebo pětky, na která si vydělám přes léto, abych šel do nového semestru s novými hodinkami. Ovšem když jsem náhodou na Aukru zahlídnul končící aukci těchto Citizenů, řekl jsem si, že je prostě musím mít. No a už je mám doma. Po rozbalení jsem sice byl torchu zklamán, protože nebyly tak super jako na fotce, ale co bych za těch pár stovek chtěl, že? Takže půjdou na ozdravnou kůru, dostanou nové sklíčko, nechám je přetěsnit a otestovat na 3 atm. Půjdou na nějaký pěkný řemen a z ebaye jim objednám nový jubelee tah, protože tenhle už má svá nejlepší léta za sebou. Co se mi na nich líbí? Ten styl á la Rolex Datejust/Day-date, který může lehce provokovat. Líbí se mi velikost (36mm), která je na mém malém zápěstí jako doma (a to se mi líbí jak větší, tak menší hodinky). Dost se mi zamlouvá i jubelee tah, iný si tam ani nedokážu představit.. Co se mi nelíbí? Nelibí se mi miniaturní korunka schovaná v těle, která se dá dost špatně ovládat. Mimochodem, nevíte někdo jak tak mohou být staré? Já je typuju podle vzhledu tak na 90. léta, ale nejsem žádný odborník. Jo a je to kalibr 8200. Sice si tu mezi všemi luxusními hodinkami připadám jako chudý příbuzný, ale mám z nich radost a to je myslím hlavní. Tak a teď do mě! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Gratuluju, mám ty stejný, jen s hladkou lunetou, jsou to moc hezký hodinky s příjemně nositelnou velikostí, tudíž je nosí žena, jako mezistanici k RLX DJ :-) Nejsem si jistej, že ten Tvůj jubilee je origo, úplně nesedí na pouzdro, ale když jim dáš trošku péče, tak budou krásný, je to prostě klasika. Osobně taky sázím na devadesátky :-)
Mikefux Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Gratuluju, mám ty stejný, jen s hladkou lunetou, jsou to moc hezký hodinky s příjemně nositelnou velikostí, tudíž je nosí žena, jako mezistanici k RLX DJ :-) Nejsem si jistej, že ten Tvůj jubilee je origo, úplně nesedí na pouzdro, ale když jim dáš trošku péče, tak budou krásný, je to prostě klasika. Osobně taky sázím na devadesátky :-) Díky, jubilee myslím bude origo, jen je hodně unavený a má ohnuté packy a navíc má signovanou sponu. Ta se ale dá vyměnit, to je pravda.
mrak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 taky to byly moje první automaty, šlapaly jak hodinky, nosil jsem je při práci, šnorchloval jsem s nimi, všechno v pohodě... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se