ferda Odesláno 30. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 Já jsem si těch Hamiltonů vůbec nevšiml, asi to ale bude tím, že jsem šel čistě po Orisech a Hamiltony zařadil do výběru až později. Určitě si je půjdu prohlídnout, přestože jsem skoro rozhodnut pro Orisy. Pokud někdo víte, tak poraďte kde bych je mohl vidět, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 asi nikoho nepřekvapí,že já bych zvolil tohle 200m safír - antireflex 2836-2 jsou univerzální NÁDHERA !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 NÁDHERA !!!!!!! Nádhera je tohle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 To teda jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 Nádhera je tohle : Ja bych dal prednost tem, co jsi predvedl jako prvni, elegance, citelnost.... v jednoduchosti je krasa, a mne se libi cernej podklad ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 Ja bych dal prednost tem, co jsi predvedl jako prvni, elegance, citelnost.... v jednoduchosti je krasa, a mne se libi cernej podklad ciferniku. že by další Fortisák ....... ty černé jsou dobré,ale na modré ručky nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 že by další Fortisák ....... ty černé jsou dobré,ale na modré ručky nemají I kdyz mam TH Carrery tak presto Fortisky jsou bozsky, kuva, mit tak prasule.... Ty modry rucky mne pripadaj moc tvarove slozity, ale proti gustu ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 (upraveno) I kdyz mam TH Carrery tak presto Fortisky jsou bozsky, kuva, mit tak prasule.... Ty modry rucky mne pripadaj moc tvarove slozity, ale proti gustu ....... černé jsem měl ......jak jsem psal ...univerzální hodinky pro každou příležitost NÁVNADA : Upraveno 30. srpna 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 černé jsem měl ......jak jsem psal ...univerzální hodinky pro každou příležitost NÁVNADA : odejdi Satane. )))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 odejdi Satane. )))))))) ...... jenom Ti řeknu,že je vůbec nenosím....respektive tak jednou za měsíc .....a když na ně koukám tak je mi úplně jedno kolik je hodin a jenom čumím na tu modrou barvu ..... vyhozený prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 (upraveno) ...... jenom Ti řeknu,že je vůbec nenosím....respektive tak jednou za měsíc .....a když na ně koukám tak je mi úplně jedno kolik je hodin a jenom čumím na tu modrou barvu ..... vyhozený prachy jsem na tom stejne, proto chci nejaky raky do nepohody, je mne lito ty TH vlacet kazdej den do sveta. A prachy to vyhozeny nejsou, pokud na ne cucis a je Ti jedno kolik je hodin, tak ta modra barva ma smysl!!! Ty cerny jsou hezci. Ten, kdo sestrojil hodink y a parni stroj by patril do NEBE! Upraveno 30. srpna 2007 uživatelem hornet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 ta modra barva ma smysl!!! nejsem si jistý zda je to zcela v souladu s normálním životem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 nejsem si jistý zda je to zcela v souladu s normálním životem Co je to normalni zivot????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 Co je to normalni zivot????? do těchto debat se nebudu pouštět ........ Fortis ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornet Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 do těchto debat se nebudu pouštět ........ Fortis ........ Jo, je to trochu slozitejsi, a mimo ramec tohoto fora, takze souhlas, Fortis a TH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Tak už jsem taky trochu "chycenej" a docela se mně zalíbily Fortisy. Jedny jsem našel na ebayi, tak si asi přihodím na max. 700 dolarů, ale myslím, že půjdou asi výš. http://cgi.ebay.com/FORTIS-Auto-S-Steel-Ca...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Tak už jsem taky trochu "chycenej" a docela se mně zalíbily Fortisy. Jedny jsem našel na ebayi, tak si asi přihodím na max. 700 dolarů, ale myslím, že půjdou asi výš. http://cgi.ebay.com/FORTIS-Auto-S-Steel-Ca...1QQcmdZViewItem za 700 na ně rovnou zapoměň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 a co tieto Fortis? aj s dopravou stoja 610? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 já bych šel raději do těch Orisek..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 a co tieto Fortis? aj s dopravou stoja 610? Tyto mají průměr jen 38mm a já chci něco tak 41-45mm. Stejně se rozhodnu až podle toho jak je uvidím na živo. Neví někdo kde je možné prohléknout si Orisy a Fortisy v Brně nebo v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se