Jochne Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Zdravím všechny,Pomalu koukám po něčem novém, bohužel pro mě mám nejspíš asi špatný vkus a nic moc mě zatím neoslovilo. Pokud nepočítám hodinky z vyšší cenové hladiny nebo hodinky neodpovídající mému vzhledu a stylu života. Do hledáčku mi padly tyto hodinky.Swiss Military Hanowa Arrow a chtěl bych zdejší požádat o pomoc, zda něko nemá tip na hodinky v podobném stylu. Zkoušel jsem hledat, ale jednalo se spíš čistě o pilotky, proto se obracím na toto fórum. Požadavky nemám příliš veliké, spíše aby mě zaujali. Tah, guma, či řemínek - není prioritou dá se časem dokoupit. Na chronografech netrvám. Pohon Quartz/Automat je mi jedno. Cena: do 20 tisícŠroubovací korunkaWR: 100m+Sklíčko: safír (nejlépe antireflex)Velikost: 42mm+ bez korunky (zápěstí 18,5cm) Velice se omlouvám, nevšiml jsem si v jakém jsem vlákně a založil jsem toto téma omylem do prodeje, prosím o přehození do sekce Poraďte s koupí / výběrem
Jiří Štencek Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Ahoj, já už to tu kdysi psal.. dokonalou alternativou k Hanowa Arrow je Seiko SSC081P1 (kůže) nebo SSC075P1 (ocel). Oproti Hanowě toho umí víc a přeci jen.. je to Seiko Navíc mají:opravdu otočnou vnitřní lunetu alarmsolární nabíjení
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.