karamela Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Ahoj, potrebovala bych poradit, kde sehnat naplne do pera Mont Blanc. Jestli je nekde v Praze prodejna, ktera se specializuje na jejich prodej. Pero jsem dostala jako darek. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Časomíra Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Prodejna Mont Black byla v Karlových Varech u hotelu Pup a prodávali tam i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Ahoj, potrebovala bych poradit, kde sehnat naplne do pera Mont Blanc. Jestli je nekde v Praze prodejna, ktera se specializuje na jejich prodej. Pero jsem dostala jako darek. Diky V Práglu je přímo v obchodním centru Flóra, taky jsem tam kupoval inkoust... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 (upraveno) V Práglu je přímo v obchodním centru Flóra, taky jsem tam kupoval inkoust... Presne tak, myslim druhe patro Flory, prodejna Pisar, v sobotu jsem tam kupoval s pritelkyni jako darek Watermana dle jejiho vyberu, maj tam zastoupeni Mont Blanc, tedy inkousty asi rovnez Vinohradská 2828/151 (Palác Flóra) 130 00 Praha-Žižkov Telefon: +420 255 742 119 Fax: +420 317 777 324 E-mail: pisarcz@seznam.cz pripadne rovnez Pisar OC Tesco III - Letňany Veselská 663 Praha 9 tel.: 284 053 134 Upraveno 3. září 2007 uživatelem tiktaktiktak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 V Praze také v Obecním domě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Prodejna Mont Black byla v Karlových Varech u hotelu Pup a prodávali tam i hodinky Ty nepřesnosti, to asi bylo jenom omylem, že jo? černý - bílý, Pup - Pupp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Spíše bych uvítal nějaký příspěvek k tomuto fóru, toto není o příznivcích KOH-I-NOORU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Ahoj, potrebovala bych poradit, kde sehnat naplne do pera Mont Blanc. Jestli je nekde v Praze prodejna, ktera se specializuje na jejich prodej. Pero jsem dostala jako darek. Diky zkusil bych Klenoty-Aurum tam už budou umět poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Náplne som kupoval u Weidlera, ten bežne Montblanc ponúka, neviem však, či má predajňu v Prahe. A Montblanc už majú aj v Penshope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Prodejna Montblanc je v Praze v Pařížské ulici cca 100 m od Staroměstského náměstí ( v Obecním domě už není i když se to ještě občas na internetu mylně uvádí). Inkousty se ale dají koupit i jinde, například v Penshopu na Kačerově a v Paladiu (a asi i jinde). Pokud jde o cenu, tak z vlastní zkušenosti vím, že u inkoustů je úplně stejná na všech třech uvedených místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se