kulix Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s hodinkami Zeniht? A jak pak se vám líbí tato značka? zenith-watches.com Mě to celkem dost zaujalo. Třeba tento model (viz foto).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s hodinkami Zeniht? A jak pak se vám líbí tato značka? zenith-watches.com Mě to celkem dost zaujalo. Třeba tento model (viz foto).. Na živo jsem tydle ještě neviděl, ale určitě nic pro mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Na živo jsem tydle ještě neviděl, ale určitě nic pro mě... myslel jsem celkově značku Zenith.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 (upraveno) Rozhodně je to velmi zajímavá značka a některé modely vyloženě žeru, opravdu bych si nechal říct. Tebou představený model mezi nimi není, ale jinak, je to opravdu pastva pro oči. Kdyby mě s nimi chtěl někdo obdarovat .... Třeba tady v tom příspěvku od Snowa http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry111359 Upraveno 3. září 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Zenith je skvely vyrobca,hlavne vdaka El Primeru,ale zda sa mi,že nie su velmi vyrazne v znamosti. Ja "žeru" hlavne Open modely-decentnejši chronograf podla mna neexistuje. A tie Defy Extreme sa mi veľmi nepačia,možno ak by som mal o 20 kg viac svalovej hmoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s hodinkami Zeniht? A jak pak se vám líbí tato značka? zenith-watches.com Mě to celkem dost zaujalo. Třeba tento model (viz foto).. Tedy pánové z mého pohledu začátečníka je tento model hotová jaderná ponorka ale rozhodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 No vypadají dobře, ale bohužel cenově dost špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Zenith je skvely vyrobca,hlavne vdaka El Primeru,ale zda sa mi,že nie su velmi vyrazne v znamosti. No tak to si mě vážně rozesmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 To jsou spíše takové dream modely...Tady se na cenu nehraje...To je jiná cenová kategorie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 No tak to si mě vážně rozesmál Jako cim Te rozesmal? Dyt ma pravdu - Zenith jsou podobna liga jako Rolex, mozna jeste trochu vyssi - a kdo z lidi, ktery nectou chronomag je u nas zna? Rozhodne min lidi, nez treba Omegu, Rolex, Breitling, troufal bych si tvrdit, ze treba i nektery znacky HH jsou znamejsi (Urcite Patek, mozna i Lange...)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Jako cim Te rozesmal? Dyt ma pravdu - Zenith jsou podobna liga jako Rolex, mozna jeste trochu vyssi - a kdo z lidi, ktery nectou chronomag je u nas zna? Rozhodne min lidi, nez treba Omegu, Rolex, Breitling, troufal bych si tvrdit, ze treba i nektery znacky HH jsou znamejsi (Urcite Patek, mozna i Lange...)... Máš pravdu Zenith je na pomyslném žebříčku hodně vysoko a kalibr El Primero se dokonce považuje za nejpřesnější v mechanických hodinkách; u takto víceméně usedlé firmy, která si jen zřídka dovolila nějaký výstřelek jako např. Zenit Star Open, model vytvořený k svátku Sv.Valentýna, mi příjde provedení modelu Defy Etreme 2007 tak trochu výstřední. Zenith Defy Extreme 2007 Zenith Star Open St.Valentine Upraveno 7. září 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Nádhera...S tím turbilonem to už jsme úplně někde jinde... To už budu fakt jen snít...až do Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Čím mě rozesmál? No tím, že "nejsou moc známé". Kde jinde by měly být známé než mezi znalci, čímž myslím ty, kteří se o hodinky nějakým způsobem zajímají? Že je neznají ztv. "lidi" je věc druhá. Ale těm nic neříká ani Patek Philippe a nerozlišují mezi Vacheron Constantin a Jacques Lemans. Znají samozřejmě Rolexy a Omegy (a taky Longiny), ale proč, to je na složitější rozbor. (Mimo jiné u Omeg a Longinů asi i proto, že si je běžně před válkou kupovali jejich dědové nebo pradědové). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Čím mě rozesmál? No tím, že "nejsou moc známé". Kde jinde by měly být známé než mezi znalci, čímž myslím ty, kteří se o hodinky nějakým způsobem zajímají? Že je neznají ztv. "lidi" je věc druhá. Ale těm nic neříká ani Patek Philippe a nerozlišují mezi Vacheron Constantin a Jacques Lemans. Znají samozřejmě Rolexy a Omegy (a taky Longiny), ale proč, to je na složitější rozbor. (Mimo jiné u Omeg a Longinů asi i proto, že si je běžně před válkou kupovali jejich dědové nebo pradědové). OK, chapu. Je jasnu, ze mezi lidma na foru jsou znamy i daleko min proflakly znacky - ja myslel to, ze nejsou znamy v ramci "laicke verejnosti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Máš pravdu Zenith je na pomyslném žebříčku hodně vysoko a kalibr El Primero se dokonce považuje za nejpřesnější v mechanických hodinkách; u takto víceméně usedlé firmy, která si jen zřídka dovolila nějaký výstřelek jako např. Zenit Star Open, model vytvořený k svátku Sv.Valentýna, mi příjde provedení modelu Defy Etreme 2007 tak trochu výstřední. [/QUOTE] No jo, ale je to narez - toubillon v hodinkach s 1000 m WR - nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 To jsou spíše takové dream modely...Tady se na cenu nehraje...To je jiná cenová kategorie.. No já bych měl problém především zjistit jaký čas ukazují-nebo to je u dream modelu méně důležité? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 No já bych měl problém především zjistit jaký čas ukazují-nebo to je u dream modelu méně důležité? Ano, podľa mňa je prehľadnosť u takýchto hodiniek asi nepodstatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Zenith El Primero je pro mně velká 1. Chci je víc, než kterékoliv jiné. V tomto provedení, cca 4.199,00EUR(btw 44mm pouzdro): Upraveno 7. září 2007 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 nedavno som tu na tuto temu diskutoval - ze vela ludi pozna Breitling a Omegu a pritom existuje rada ozaj hodinarskych firiem co nie su az na takom vyslni ako si zasluzia a vela kvaziznalcov by si ich mozno nedali na ruku... moje prve Rolex Daytona ma priviedli k tejto znacke a bolo to spociatku pre mna tazko stravitelne ze El primero tikoce v mojich rolexkach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 No já bych měl problém především zjistit jaký čas ukazují-nebo to je u dream modelu méně důležité? Já myslím, že ta čitelnost je ještě celkem dobrá..Jsou horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se