Přejít na obsah

Zenith Watches

kulix

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rozhodně je to velmi zajímavá značka a některé modely vyloženě žeru, opravdu bych si nechal říct. Tebou představený model mezi nimi není, ale jinak, je to opravdu pastva pro oči. Kdyby mě s nimi chtěl někdo obdarovat ....

Třeba tady v tom příspěvku od Snowa http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry111359

Upraveno uživatelem Pepino65
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

nemáte někdo zkušenosti s hodinkami Zeniht? A jak pak se vám líbí tato značka? zenith-watches.com

Mě to celkem dost zaujalo. Třeba tento model (viz foto)..

Tedy pánové z mého pohledu začátečníka je tento model hotová jaderná ponorka :smile_anim: ale rozhodně zajímavé.

Odkaz ke komentáři

No tak to si mě vážně rozesmál :thumbsup_anim:

Jako cim Te rozesmal? Dyt ma pravdu - Zenith jsou podobna liga jako Rolex, mozna jeste trochu vyssi - a kdo z lidi, ktery nectou chronomag je u nas zna? Rozhodne min lidi, nez treba Omegu, Rolex, Breitling, troufal bych si tvrdit, ze treba i nektery znacky HH jsou znamejsi (Urcite Patek, mozna i Lange...)...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Jako cim Te rozesmal? Dyt ma pravdu - Zenith jsou podobna liga jako Rolex, mozna jeste trochu vyssi - a kdo z lidi, ktery nectou chronomag je u nas zna? Rozhodne min lidi, nez treba Omegu, Rolex, Breitling, troufal bych si tvrdit, ze treba i nektery znacky HH jsou znamejsi (Urcite Patek, mozna i Lange...)...

Máš pravdu Zenith je na pomyslném žebříčku hodně vysoko a kalibr El Primero se dokonce považuje za nejpřesnější v mechanických hodinkách; u takto víceméně usedlé firmy, která si jen zřídka dovolila nějaký výstřelek jako např. Zenit Star Open, model vytvořený k svátku Sv.Valentýna, mi příjde provedení modelu Defy Etreme 2007 tak trochu výstřední.

Zenith Defy Extreme 2007

zen2.jpg

Zenith Star Open St.Valentine

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Čím mě rozesmál? No tím, že "nejsou moc známé". Kde jinde by měly být známé než mezi znalci, čímž myslím ty, kteří se o hodinky nějakým způsobem zajímají? Že je neznají ztv. "lidi" je věc druhá. Ale těm nic neříká ani Patek Philippe a nerozlišují mezi Vacheron Constantin a Jacques Lemans.

Znají samozřejmě Rolexy a Omegy (a taky Longiny), ale proč, to je na složitější rozbor. (Mimo jiné u Omeg a Longinů asi i proto, že si je běžně před válkou kupovali jejich dědové nebo pradědové).

Odkaz ke komentáři

Čím mě rozesmál? No tím, že "nejsou moc známé". Kde jinde by měly být známé než mezi znalci, čímž myslím ty, kteří se o hodinky nějakým způsobem zajímají? Že je neznají ztv. "lidi" je věc druhá. Ale těm nic neříká ani Patek Philippe a nerozlišují mezi Vacheron Constantin a Jacques Lemans.

Znají samozřejmě Rolexy a Omegy (a taky Longiny), ale proč, to je na složitější rozbor. (Mimo jiné u Omeg a Longinů asi i proto, že si je běžně před válkou kupovali jejich dědové nebo pradědové).

OK, chapu. Je jasnu, ze mezi lidma na foru jsou znamy i daleko min proflakly znacky - ja myslel to, ze nejsou znamy v ramci "laicke verejnosti" ;)

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu Zenith je na pomyslném žebříčku hodně vysoko a kalibr El Primero se dokonce považuje za nejpřesnější v mechanických hodinkách; u takto víceméně usedlé firmy, která si jen zřídka dovolila nějaký výstřelek jako např. Zenit Star Open, model vytvořený k svátku Sv.Valentýna, mi příjde provedení modelu Defy Etreme 2007 tak trochu výstřední.

[/QUOTE]

No jo, ale je to narez - toubillon v hodinkach s 1000 m WR - nadhera ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

nedavno som tu na tuto temu diskutoval - ze vela ludi pozna Breitling a Omegu a pritom existuje rada ozaj hodinarskych firiem co nie su az na takom vyslni ako si zasluzia a vela kvaziznalcov by si ich mozno nedali na ruku...

moje prve Rolex Daytona ma priviedli k tejto znacke a bolo to spociatku pre mna tazko stravitelne ze El primero tikoce v mojich rolexkach!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...