Vrba Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Zdravím světa znalé a dovozu hodinek z USA obzvlášť a prosím o radu! Zalíbily se mi jedny hodinky (schválně nebudu říkat jaké, protože to není mechanický chronograf skvělé značky, ale gvarcový Wenger swiss military field - viz obrázek). Mně se ale líbí a i cena je velmi slušná (75 USD). Ovšem - tuto firmu neznám - dá se jí věřit ? - neznám ani předpokládané přepravní náklady - nevím ani zda budu platit clo a kolik (původní cena 150 USD). Neznáte někdo odpověď třeba i jen na některou z těchto otázek ? Hrozí mi ještě nějaké reálné riziko, jako např. vykradení zásilky ? Děkuji Vrba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 ahoj, odpovědi na všechny své otázky na fóru najdeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2007 Mal som zaujem nieco u nich nakupit, ale kedze nereagovali ani na jeden moj mail, tak som radsej nekupil nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrba Odesláno 4. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 (upraveno) Děkuji, za informace - odpovědi na mé otázky skutečně v různých částech fóra jsou, ovšem nejsou vždy aktuální - když nekomunikují, tak na ně kašlu (na namyšlený Amíky - třeba netuší co to je ČR resp. kde to je...) Chtěl jsem si jen koupit (k oblekovkám Tissot PR50) ještě hodinky na "normální" nošení (na chatu, se psem na procházku, do hospody, na výlety apod.). Na základě výmluvně zvednutého obočí (a dalších protestů) manželky jsem si ty Wengery "rozmyslel" a nakonec jsem na E-bay.de koupil obyčejné s.Oliver Chequer za 12 ? (pojištěné poštovné do ČR 13 ?). Není to nic moc, ale až dojdou k úrazu, koupím si jiné... Upraveno 4. září 2007 uživatelem Vrba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2007 Děkuji, za informace - odpovědi na mé otázky skutečně v různých částech fóra jsou, ovšem nejsou vždy aktuální - když nekomunikují, tak na ně kašlu (na namyšlený Amíky - třeba netuší co to je ČR resp. kde to je...) Chtěl jsem si jen koupit (k oblekovkám Tissot PR50) ještě hodinky na "normální" nošení (na chatu, se psem na procházku, do hospody, na výlety apod.). Na základě výmluvně zvednutého obočí (a dalších protestů) manželky jsem si ty Wengery "rozmyslel" a nakonec jsem na E-bay.de koupil obyčejné s.Oliver Chequer za 12 ? (pojištěné poštovné do ČR 13 ?). Není to nic moc, ale až dojdou k úrazu, koupím si jiné... Ja bych si spis koupil nejake divery od Seiky (na vyletech bych je treba ja vyuzil). Ale proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se