Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ne tohle nejsou Akai :lol2:

tyhle jsou naprosto celopůvodní, mají lehce olezlý ciferník i pouzdro, ale šlapou přesně.

Ještě jsou původní ty úplně v levo s azbukou a ty s latinkou vedle a možná ještě ty jedny stříbrné v levo /s lumi/, ale tam bych ruku do ohně nedal. Ty se světlým páskem jsou celé nově poskládané, stejně tak i OKEAN, které patří do nerezu, ale já je chtěl na nošení. Šturmani jsou v nerezu a už ok, mají správný strojek.

20151201_100414.jpg
20151130_195557.jpg
20151202_121633.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

O.K. dík za info. Jestli se namanou (moc tomu nevěřím), koupím je do sbírky. Tendle koženej pásek s ďurama se dá sehnat kdepak ? 

Odesláno

Díky hoši, až se oklepu z vánoc tak si udělám radost i pro sebe...:o) Honza 

Odesláno

Já se v tomhle moc nevyznám jak to poznat, ale to myslíš, že i strojek a pouzdro je replika ? Nebo strojek origo a vše ostatní skládačka ?

Odesláno

strojek bude 3133 a zbytek je novovýroba. Navíc origo šturmani v nerezu,nemají oráčecí vnitřní lunetu, tudíž ani levou korunku....

20150929_101006.jpg

Odesláno

Tybrďo je to věda. A co tyto ? Je tam něco novodobého ? Já bych neřek páč co je na nich všechno takový starý. Měl by to bejt starej model. Koupil jsem je za dvojku a nějaký drobný  takže dobrá cena ...  

post-28916-0-30971100-1449161424_thumb.jpg

Odesláno

Tybrďo je to věda. A co tyto ? Je tam něco novodobého ? Já bych neřek páč co je na nich všechno takový starý. Měl by to bejt starej model. Koupil jsem je za dvojku a nějaký drobný  takže dobrá cena ...  

Myslím že jsi teď pár kolegů drobátko připonasral....

Odesláno (upraveno)

Kupoval jsem asi 30 nebo 40 hodinek od staršího pána co hodinky sbírá přes 30 let. Čistil šuplíky a nechával si jen švýcary ameriky a němce, Hlavně automaty a chronografy. Zbytek pouštěl do světa. Já bral hlavně PRIMky ale nabídl mi i  tyto troje sovětské, taxem to vzal postupně všechno mi přinesl. Jenom Orlíky ne. Na ty jsem neměl vatu. Ty jsme nakonec prodali na bazoši za solidní peníz. Orlíky měl dvoje. Ty první prodával sám už asi před pěti lety. A když mi řekl cenu lehnul jsem si,  páč už jsem seděl.... :o)   Prostě za babku. Tož takovéé je život.....a vo tom tendlenc koníček je. 

Upraveno uživatelem honza.hasic
  • po 2 týdnech...
Odesláno

panove a tieto sa vam ako pozdavaju ?

Presiel som si info na watchuseek a nenasiel nieco co by hovorilo o tom ze tam je nieco inak ako ma byt. Nie som ale znalec, mozno mi nieco uslo. Podla tam uvedenej identifikacie rok vyroby cca 1990 ?

Dakujem.

post-6138-0-71084400-1450779533_thumb.jpg

post-6138-0-10458100-1450779550_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak už je mám doma, musím tedy nechat udělat strojek, protože střečkuje. Ty modřené ručky jsou super.

20151222_114618-1.jpg

20151222_114605-1.jpg

20151222_114514-1.jpg

To: Chinasky

Obávám se, že je tam nový ciferník a komplet ručky z druhovýroby, protože jsou mooooc podezřele nové, na to jak jsou hodinky staré. Každý, kdo má originál ti potvrdí, že i nos hodinky mají po těch letech patinu na ciferníku a lehce vybledlé barvy na ručkách. Bohužel podobné vylepšování je to dost časté.

Jinak podle strojku to opravdu vypadá na rok 1996

Posviť pořádně na ciferník a pokud indexy svítí déle než 5 vteřin, tak máš jasno

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...