PavelSch Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Jsem na tom s výběrem pilotek podobně. Rozhoduji se mezi Laco Flieger (Augsburg/Aachen) nebo Steinhart B-Uhr 44 (A/B-Muster, Handaufzug). Zatím mým favoritem je Handaufzug s UNITASem - pohled na ten strojek je fakt super! Ještě jsem koukal na nesignovaný Archimade a Stowa, ale to už je o něco více, než bych byl ochoten dát. Asi bych potřeboval si všechny ty hodinky osahat v reálu, abych se rozhodl. Prostě podle toho, jak mi to subjektivně bude sedět na ruce. Jen nevím, jestli je v Praze nějaký shop, kde by byla ta možnost (třeba chonoshop - nebo to je jenom e-shop)?Stepko, tento příspěvek ti snad pomůže mel jsem uzsi výběr Autran & Viala, Steinhart B-Uhr 44, Laco Valencia a oci otevrene. Z internetu se opravdu moc poznat nedá, proto jsem navštívil Chronoshop a najednou bylo všechno jinak. Steinhart obrovský, takže 44 mm moc (mam 192 cm, 93 kg, zápěstí žádný obr ale i tak mi zkrátka ty 44 už ne sedly jak bych si představoval). První na řadě tedy byly A & V, krásne čistý decentní hodinky..no možná az moc ale nechal jsem si je venku. Jako třetí Laco Valencia, na živo už tak pěkný nebyly a hlavně, ta vyška, pod kosili to na me bylo moc. Už už jsem,ac ne stopro presvedceny, jsem se natahoval pro A&V a pak jsem očima zavadil o Laco Flieger Trier a bylo vymalováno. Ty hodinky mají naprosto všechno co jsem od hodinek potřeboval (už jen prikoupim hnedy řemen). Ještě jednou jsem vystřídal Autrany a Laco, zaplatil a běžel se nakrucovat domu. Z toho plyne - rozhodne chtěj hodinky vidět v reálu, výběr si tim rozhodne ulehcis. Chronoshop muzu jen doporučit, návštěva byla rozhodne pozitivní, stejne tak přístup pana prodavače. Hodně štěstí pro výběru. P.S. Steinhart Ocean Two v bilem provedení musí byt moje a na závěr par cvaku, jsem na mobilu, snad to bude nějak vypadat Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Mr.Štěpka Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Včera jsem byl v Chronoshopu vyzkoušet několik hodinek. Porovnával jsem především Steinhart B-Uhr (velikost 44 a 47) a Archimade Pilot XL (velikost 45), protože jsem se rozhodl jít do manuálního nátahu. Nakonec vyhrála Steinhart B-Uhr 44, protože rozdíl skoro 10 tis. proti Archimade mi přišel už příliš (tím neříkám, že bych si za menší výšku a subjektivně lepší sklo nebyl ochoten nějaký peníz připlatit). Hodinky neměli skladem, takže jsem nakonec odešel bez nich - ale dlouho bez nich snad nebudu, protože nákup už řeším přes zdejší fórum.
Mr.Štěpka Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak dneska dorazily Steinhart B-Uhr 44, starší verze s "diamantovou" korunkou a jednoduchou vteřinovkou, koupené zde na fóru. Říkám si, že možná jsem mohl vzít větší průměr (47 mm), ale zatím to je spíše ve fázi úvah. V každém případě jsem s výběrem určitě spokojen.
PavelSch Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dost parádní! gratulace a ať slouží..nebýt ten průměr takový jaký je, asi bych taky uvažoval ale mých 17,5 si žádá maximálně 42mm
Mr.Štěpka Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Díky! Já mám obvod zápěstí 18 cm, takže o tolik větší ruku určitě nemám. Doposud jsem nosil průměr 40-42 mm a myslím, že to je hlavně o zvyku a pocitu.
PavelSch Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Je pravda, že když nasadím Géčka, tak si říkám že snesu už všechno
Fade Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Využiju tohle téma Je reálné sehnat nějaké automaty, ideálně pilotky kolem 2 000 Kč? Díval jsem se na Seiko SNK 805, 807, 809 atd. Ty jdou sehnat na amazonu kolem 50 dolarů, ale bohužel k nám neodesílají :-/ Budu rád za každou radu, chlapi! V hodinkách se nijak zvlášť nevyznám.
Návštěvník Mitak Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Za ty prachy jedině čínské Parnis apod.
Micey Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Fade: Jasne ze jo, treba tady - http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/index-2-3a.html Doprava zdarma, akorat vlastne posilaj DHL a ty si vemou petikilo za vycleni. Takze naprd:) Ale Skywatches treba to umej poslat postou..
Návštěvník Mitak Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Nejlevnější Seika jsou sice automaty, ale nazývat je proto pilotkama je tak trochu mimo. A doslova mrňavá velikost 37 mm je při nejlepším "dámská". Než absolutní Seiko low-end, to radši čínské Sea-Gull kopie (Unitas nebo ETA 2824) Upraveno 12. července 2015 uživatelem Mitak
PavelSch Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Fade, pokud to mají byt tvoje první lepší na hodinky na denní noseni, tak za sebe doporučuji prisetrit alespoň na ty 4 nebo 5 tisíc. Možná se ti budou líbit http://www.longislandwatch.com/mobile/Product.aspx?id=38859 Hodně štěstí s výběrem. Kdybys chtěl potapky do 3 tisíc tak mi napiš SZ (orient ray orange) Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Fade Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Fade, pokud to mají byt tvoje první lepší na hodinky na denní noseni, tak za sebe doporučuji prisetrit alespoň na ty 4 nebo 5 tisíc. Možná se ti budou líbit http://www.longislandwatch.com/mobile/Product.aspx?id=38859 Hodně štěstí s výběrem. Kdybys chtěl potapky do 3 tisíc tak mi napiš SZ (orient ray orange) Odesláno z mého GT-I9195 pomocí TapatalkDěkuji za nabídku, ale nikdy jsem nepřišel potápkám na chuť když jsem se ani nikdy nepotápěl Fade: Jasne ze jo, treba tady -http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/index-2-3a.htmlDoprava zdarma, akorat vlastne posilaj DHL a ty si vemou petikilo za vycleni. Takze naprd:) Ale Skywatches treba to umej poslat postou..Tyhle obchody jsou důvěryhodné? Zajímalo by mě na kolik by mě teda nakonec vyšly hodinky za 55 dolarů po zaplacení cla atd.Nejlevnější Seika jsou sice automaty, ale nazývat je proto pilotkama je tak trochu mimo. A doslova mrňavá velikost 37 mm je při nejlepším "dámská". Než absolutní Seiko low-end, to radši čínské Sea-Gull kopie (Unitas nebo ETA 2824)Víš co, já mám dost malé zápěstí. Mám Prim Sport Igen, které mají 37 mm a až tak malé nevypadají. Zase bych nerad nějaké obry. Taky nenazývám automaty jako pilotky. Jde mi o vzhled podobný pilotkám.
Návštěvník Mitak Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 V tom případě si je klidně kup. Creationwatches.com nebo Skywatches.com jsou dobré eshopy, poštovné mají v ceně. Většinou to projde bez proclení. Pokud by se nepovedlo, tak si k nim připočti proclení (500 Kč) a DPH 21%.
Fade Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Děkuji za rady. Nakonec jsem koupil SNZG13 na tahu a střídám to s koženým páskem. Jdou to super hodinky. Ještě bych ale rád koupil jedny, které se mi začaly hodně líbit a podle ohlasů na internetu jsou jen chválené. Jedná se o SNA411. Máte s nimi někdo zkušenosti případně jakékoliv jiné informace? Díky. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se