Mechac Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Rozhodl jsem se ušetřit zánovní SMP účasti na letošní letní sezoně festivalů, pravidelné sešlosti s kolegy z VŠ na Senci a podobných událostí, kde postupem času ztrácím přehled o tom, co se děje, a ráno mě obvykle potěší, že jsou hodinky ještě stále na ruce. K tomu jsem si pořídil lepší "kladiva", volba padla nakonec na Oris Divers Date, které obratem doplním novou pepsi lunetou, aby byl vzhled pasoval k letním radovánkám u vody. Napadlo mě srovnat tyto dvoje hodinky vedle sebe, možná budou tyto amaterské mobilovky někomu k užitku, třeba při rozhodování, jaký je skutečný rozdíl mezi 41mm SMP a 44mm Orisy. Pokud by byl zájem, můžu tu nafotit trochu lépe zrcadlem, ale nedělejte si iluze o mých fotografických schopnostech :-))
StefanM Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Pacia sa mi tvoje Orisky, intenzivne som nad nimi premyslal ked boli na predaj. Nechal by som tam povodnu lunetu, s novou stratia kus zo svojho kuzla a budu to skor lestenky ako Omegy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se